Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam gruba...

czy moja dziewczyna nie jest za gruba?

Polecane posty

Gość pseudo...nim...
Jak dla mnie to zadane przez Ciebie pytanie jest bardzo głupie i pokazuje Twój brak szacunku do Twojej dziewczyny. Jeśli już bardzo Ci zależy, to jest takie coś jak kalkulator BMI. Wpisujesz tam płeć, wiek, wagę oraz wzrost.

Gość kajka8
ja mam 169cm i waże 46kg...

Gość swirka2292
e tam gruba czy nie gruba każdy waży ile chce ile mu się podoba może jej się podoba ta budowa ciała ja np mam 164 cm i waże 58kg i mi nie przeszkadza to ile waże i jak wyglądam jak mam się swojemu chłopakowi podobac to mu się spodobam nawet jak bd ważyc 100kg i nie bd mu robic to żadnej różnicy

Gość kikulaaaa
tak tak oczywiscie grube baby tutaj wyladowywuja swoje frustracje mowiac ze chlopak jest idiota bo wierdzi ze dziewczyna jest za gruba i chce z nia isc na silownie ;/ gdyby jej nie kochal to by nie chcial jej pomoc pustaki... po za tym bycie otylym jest nie tylko brzydkie wizualnie ale przedwszystkim niezdrowe !

Gość labamba128
chłopcze jak się teraz nad tym zastanawiasz to zmień lepiej dziewczynę na egzemplarz 15 kilo lżejszy albo każ jej schudnąć 15 kg w ciągu miesiąca:)będziesz miał jak w raju:(

bez przesady... nie mozesz zrobic z dziewczyny anorektyczki.. nawet gdy ma pare kilo za duzo do twojego ideału powienienes ja zaakceptowac taka jaka jest...

Gość TY SIĘ CIESZ ŻE...
JEST TAKA, BO PRZYNAJMNIEJ UPRAWIAJĄC Z NIA SEKS NIE PO OBIJASZ SOBIE PENISA O KOŚCI. TAKIE CHUDE DZIEWCZYNY SĄ OBLEŚNE NIC IM NIE WIDAC TYLKO KOŚCI! A TAKA TROCHE PRZY KOCIU TO PRZYNAJMNIEJ JEST ZA CO POTRZYMAC!!!! ;) (A TEN TRENER CO JAKIŚ POJEB BYŁ)

Gość dfdfg
to tego nademną ja siechętnie poobijam i przestańcie piepszyć juz że fasceci nie kubią chudych bo słuchać sie nie da, proponyję tą energię ci na pisanie postów idzie zamienić na arerobik