Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski...wstyd

meski...wstyd?

Polecane posty

Gość męski...wstyd

dlaczego faceci tak mają, że wszystkiego co ludzkie sie wstydza. Jak wymiotuje to mu głupio bo to takie niemeskie i wstydzi się tego. Jak ma kłopoty z penisem nie pójdzie do lekarza - bo sie wstydzi. Jak płacze... to też się wstydzi A uważa że kobietki to maja byc takei słabe... No czemu tak jest :O ??

Gość A kto Ci takich
głupot naopowiadał ?

Facet ma być męski: silny, zdecydowany itd. Nie może być słaby, a rzyganie czy proBlemy z przyrodzeniem to objaw słabości. Śmieszni są:D

Gość meski...wstyd
hmmm... a jak jest naprawde?

Gość meski...wstyd
taaa... najbardziej mnie wkurza to rzyganie. A już dla nich najwiekszą tragedią jest jak im kobieta chce miche przyniesć :p okropnie mnie to wkurza

Gość meski...wstyd
do HEJ laski.... a jak ty reagujesz, gdy masz np. poważne kłopoty z żołądkiem?

Gość męski....wstyd
ehem....

Gość fcdwx
a czemu wstydzicie się rzygać?

Gość dobreeee
:D

Gość mam swój nocnik
bzdury opowiadacie , jak popiję to spoko rzygam do mojego nocnika i potem sram do emaliowanego na zmianę ............. lubię mój nocnik, kiedy idę do gości to wiem, że się ubzdryngolę i w kałuży rzygowin i sikowin zasnę nad ranem . więc wcześniej szykuję sobie krzaczek i każdemu mówię, że ten krzaczek jest mój , gdy na przyjęciu weselnym jakaś laseczka stoi pod ścianą to ją podrywam , potańczymy chwilę i za moment ona jest moja i pijemy z gwinta .......... potem przy drzewie ją przelecę i ona wraca za chwilę i mnie przykrywa kocem , tak się zastanawiam , dlaczego nad ranem często się budzę po weselu w psiej budzie lub w kurniku ?

Gość Byczek23
Ja nie wiem czemu to niby mamy sie wstydzić żygania, przecież to jest chyba naturalna reakcja jak ktoś za dużo wypije, organizm sam wtedy wydala z siebie to czego juz nie przyjmie!! a co do wstydzenia sie płaczu, męski nie jest ten co nie płacze, tylko ten który właśnie płacze bo co to za facet który nie umie okazać uczuć, smutku czy tam pożegnania z bliską osobą!! Dla mnie męski jest właśnie ten który nie wstydzi sie płakać!!! a ten który za wszelką cene chce to ukryć to jest poprostu słaby, bo sie boi że jak znajomi zobaczą że on płacze to go wyśmieją że niby taki twardziel a płacze!! Ja sie nie wstydze łez i moi znajomi i moja dziewczyna mnie podziwiają za to!! Więc nie wiem czego tu sie wstydzić!!

Gość niktmnietakniewzruszajakon
Tak bardzo go kocham, a gdy płacze- kocham jeszcze bardziej. Wzruszają mnie jego łzy, co więcej powodują , ze moje uczucia względem niego sa jeszcze intensywniejsze, głębsze, silniejsze. Nie zgrywa twardziela- jest sobą ...taki wrażliwy, kochający, dobry... Odkąd jesteśmy z soba (ponad miesiąc) płakał tylko raz- z mojego powodu. POznalam go wtedy z jego najczulszej strony, uwielbiam tę stronę i KOCHAM GO jeszcze bardziej za nią.... :)

Gość fxgxgzgzg
ale jak facet pierdzi to sie nie wstydzi

i bekania tez sie nie wstydza :D i drapania po jajach tez nie :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
mężczyźni wstydzą się prosić o pomoc, sraczki, tego, że nie umieją sobie poradzić w życiu