Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kucyk

za ciemno pofarbowane włosy - help!!!

Polecane posty

mam problem, wczoraj byłam u \"stylisty\" który miał mi dobrać śłiczny brąz, do tej pory byłam zawsze blondynką ale od niedawna sama pofarbowałam sobie na brązowiutki i były piękne jednak już trochę się sprały więc dla lepszego efektu poddałam się \"specjaliście\" i wyszły fatalne!:( są stanowczo za ciemne;( wygląda koszmarnie i wcale się w nich nie czuje;( co robić? moje włosy są i tak już strszanie zniszczone więc boje się że po rozjaśnianiu zostane bez włosów..jak rozjaśnić bezpiecznie włosy z bardzo ciemnego brązu do ciemnego blondu (szatyn),z góry dziękuje za pomoc!

Gość lejba
czym ci to zrobił??

miałam jasniutki braz , powiedzial ze zrobi mi je jakims \"tonerem\" ktory bedzie sie slicznie blyszczal, i rzeczywiscie,wlosy wygladaja jak sztuczne-tak blyszcza ale kolor..fatalny;(

moze za jakis czas (2 tyg np) sprobuj udac sie jeszcze raz , moze tym razem do innego fryzjera na jakies pasemka, ze by nie miec jednolicie ciemnego koloru, tylko taki cieniowany, na brazowych wlosach ladnie wygladaja ciemnozlote albo miodowe pasemka, oczywiscie zalezy od karnacji, najlepiej do piwnych, brazowych oczu i cieplej karnacji

ja też mam ten problem zdecydowanie za ciemne ale coż teraz to tylko mycie codzinnie zostało zawsze troche zjaśnieją ( trzymałam tylko 30 min a nie 40 jak było na opakowaniu) i tak wyszly za ciemne mimo średniego brązu

Gość asiaaaaa
mialam ten sam problem i w desperacji : -Kupilam 4 cytryny , wycisnelam je i dod. do szamponu -myłam wlosy co 2-gi dzien - robilam plukanki z rumianku tzn. parzylam rumianek(herbatke) i po umyciu lalam to na glowe i zostawialm do wyschniecia usowalam dopiero przy kolejnym myciu -czasami do tej plukanki z rumianku dod. 1cytryne polecam- wlosy rozjasnialy nawet o 2 tony :) zycze udanych efektow a przede wszystkim cierliwosci :)