Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pisze prace mgr z pedagogiki pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

czy może ktoś pisał podobną " globalny nastolatek-style wychowania" mniej więcej to jest dopiero taki sobie temat. bardziej złożony to do jakiego stopnia styl życia prezentuje Polska młodzież? Nigdzie nie ma ksiązek, czyli nic nie mogę wypożyczyń do domu tylko nan miejscu a poza tym nic nie ma w bibliotekch nowego nawet w wydziałowej Pisał ktoś może taki temat ? jakie macie lektury?

Gość celiak
a poszukac angielskojezycznych publikacji nai mozesz? macie przeciez dostep do komputerowych baz danych albo na wydziale albo w glownej bibliotece. na pewno macie przez uczelnie dostep do science direct (b.dobra baza) lub innej specjalizujacej sie w naukach humanistycznych

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dostęp owszem jest ale mój angileski nie jest na takim poziomie zebym mogła napisać prace, nawet wiele koleżanek które znają angileski z takim naukowym slownictwem mają problem

Gość aaaaaaaaaaaa
jest duzo pozycji o stylach wychowania,bo moja kolezanka pisala

nie ma latwo ja tez tylko ma literature z baz po angielsku nic tylko musisz sobie poszukac i przetlumaczyc :-)

Gość marrrianka
moge cie tylko wesprzec bo tez wlasnie pisze prace magisterska, co prawda nie z pedagogiki ale padam, dosc mam, 3 maj sie, nie jestes osamotniona w tym cierpieniu