Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka od siedmiu bolesci

zapytam tu w takim razie..........

Polecane posty

czy macie jakies sprawdzone sposoby na bardziej efektywna nauke?? chcialam kupic jakis preparat porawiajacy koncentracje itd ale nie wiem jaki. moze stosowal ktos z was SESJE?? niby to jest specjanie dla osob uczacych sie itd. ale nie mam przekonania, moze jest cos co bardziej sie oplaca i jest sprawdzone??

lecytyna bardziej kojarzy mi sie z preparatem dla osob starszych:P ale skoro mowisz ze skuteczne....mniej wiecej cene pamietasz i jak to sie dawkuje?

Kupiłam raz sesję ale jakiś większych rezultatów nie zauważyłam.Natomiast bardzo pomagają mi orzechy włoskie.Może to troszkę śmieszne ale naprawdę jak zjem sobie 3 orzechy dziennie mam większą koncentrację :)

heheh orzechy mi nie pomagaja:P moglaym zjesc tone i nic z tego;) mama kiedys mi kupowala czesto "na mozg" :) teraz mam takie witaminki vigor plus z gonko i zen-szeniem , ale w sumie nie biore tego regularnie wiec nie wiem czy dziala...

moze jeszcze ktos cos dorzuci??

Gość Ruina
Zbadaj tarczyce.. jej zły poziom powduje właśnie trudności w skupieniu, koncetracji, rozdrażnienie... człowiek się męczy.. ale tego nikt nie wie, tylko ten, co sam to przeszedł...

Gość Ruina
nie straszę, uprzedzam a jesienią każdy tak ma? Nie sądzę, zatem nie można uogólniać. To nie jest reguła, że każdy jesienią czuje się zle...