Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumtarararara

Jak dodaje się notatkę do aukcji na Allegro.pl?

Polecane posty

Jak w temacie. Wystawiłam przedmiot, a chciałabym dodać notatkę pod przedmiotem, a nie wiem jak to zrobić. Jestem początkującą Allegrowiczką i nie mam pojęcia.

Gość z tego co pamietam
jeśli jeszcze nikt nie zalicytował, to jest opcja "zmiany" i tam możesz dorzucić coś do opisu.otworzy Ci się edycja opisu aukcji.

No tak, ale właśnie o to chodzi, że już są osoby licytujące. Czy w takim razie jest możliwość dodania notatki?

Gość z tego co pamietam
napewno można cos dopisać nie pamietam dokładnie,a w tej chwili nic nie wystawiam na allegro jak wyświetlisz sobie aucję, to jakie odnośniki są w opcjach?(pierwsza kolumna od prawej)

Gość z tego co pamietam
a co się dzieje jak klikasz na "zmiany"?

Dziękuję Ci \"z tego co pamiętam\", poradziłam sobie już :) Tak, trzeba wejść w \"zmiany\" i tam pokombinować delikatnie.

Gość z tego co pamietam
drobiazg:-) więc nie ma za co powodzenia:-) ps. a co sprzedajesz:-)?

Gość z tego co pamietam
podaj linka:)

Gość z tego co pamietam
ładny ten płaszczyk:-) niestety na mnie za duzy, a na moją znajoma "pulchniutką" za mały. jeśli tyle osób obserwuje , to jak nic będzie bój w końcowych minutach aukcji:-D ja tak zawsze robię-coś upatrzę, a potem się wstrzelam na sam koniec. ostatni mój zakup(kupowałam kurtkę) cena w ostatniej minucie podskoczyłą o 30zł dlatego ludziska wolą nie pokazywać,że im zalezy na zakupie,a potem licytują w ostatniej chwili:-D życzę wysokiej ceny i pozdrawiam:-)

Mam nadzieję, że cena trochę jeszcze podskoczy, bo płaszcz jest naprawdę super i w stanie idealnym. Również pozdrawiam :)

Gość z tego co pamietam
podskoczy napewno:-D wrzucę sobie w obserwowane i bedę trzymac kciuki:-) miłego dzionka,pa:-)

Gość gość
Witam, też się nad tym długo głowiłam, ale notatkę musiałam dodać więc musiałam znaleźć rozwiązanie. Trzeba wejść w listę sprzedawanych przedmiotów, zaznaczyć puste pole z lewej strony (kwadracik) i zjechać na sam dół. Będą tam ikonki a wśród nich "dodaj tekst". Dalej wszystko już jasne:)