Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange20

kURCZE ALE SIE BOJE !!!

Polecane posty

Gość orange20

Witam was goraco.Mam strasznego dola zachwalam sie z chloapkiem jak dzieciaki uprawialismy seks bez zabezpieczenia i to w dni plodne. Najgorsze ze byl to nasz pierwszy raz czekalismy na niego tyle lat.Bardzo sie kochamy i nie myslelismy o konsekwenciach, a teraz jest ogromny strach.Musze czekac az 7 dni zeby zrobic ten test i niewiem jak ja wytrzymam ta niepewnosc:( Pozdrawiam was goracao i nie zrobcie takiej glupoty jak ja i trzymajcje kciuka zeby nic z tego nie wyszlo.

Gość kamila 19
jak nie chcesz czekac to umów sie najlepiej na jutro do lekarza... może przepisac Ci tabletki PO...

Gość orange20
wiesz moze to glupio zabrzmi ale nie chce brac tej tabletki.Ma mnostwo skutkow ubocznych i stwierdzilismy ze zaryzykujemy.Taka duza dawka hormonow moze miec zly wplyw na moj organizm i moj chlopak nie chce mnie truc. pozdrawiam

wiesz, tez to przechodzilam . naszczescie okazalo sie, ze konsekwencje mnie nie dopadly, ale strach byl straszny. nauczyl mnie, zeby raczej myslec przed niz po :) chociaz wiem, ze to trdune ;) trzymam za Ciebie kciuki i wierze, ze wszystko bedzie ok. a najlepiej to popros ginekologa o tabletki antykoncepcyjne, to nie bedziesz miala problemow w przyszlosci. a tak na marginesie... dziecko to skarb i wielkie szczescie. najcudowniejsze, co moze sie przytrafic kobiecie. ale Tobie tego nie zycze, bo rozumiem, ze to dla Ciebie jeszcze nie ten czas :) pozdrawiam, nie martw sie, bo to nie pomoze :)

Gość martusia111
jak nie wezmiesz tabletki to konsekwencje zapewniam cie beda gorsze (maly bobas dla nieodpowiednich rodzicow)!

Gość orange20
W niedziele zrobie test wiec juz wszytsko bedzie jasne :)

Gość oLiWeCzKa20
Trzymam kciuki, że bedzie OK :D Niedziela będzie też moim sądnym dniem... jeśli jutro nie dostanę okresu to załamka ... :| :( ehhh ... czekam na niego jużżż dłuuugo :) jutro to OSTATECZNY DZIEŃ ... jak nie to w poniedziałek po test... oby ta niedziela była dla nas szczęśliwa :)

Gość oLiWeCzKa20
Ja DOSTAŁAM okresiku :P:P:P Jupiiiii więc niedziela dla mnie jest Szczęśliwą :) a dla Ciebie? Jak wynik?????

Gość edzie bedzie jak pojedzie
coz... droga autorko topiku, moge ci pogratulowac pieknej ciazy a jak wezmiesz te tabletke to prawdopodobienstwo zachorowania na raka mozgu i jajnikow wzrosnie o 33.33%

Gość orange20
wynik negatywny:) choc to nie jest wynik pewny na 100 % choc jestem juz dobrej mysli :) zrobialm go dosc wczesnei wiec wszytsko sie moze jeszzce zdarzyc za tydzien mam miec okres wiec wtedy bedzie juz wszytsko jasne. To bedzie nauczka na przyszlosc ze lepiej wczesniej troszke pomysleec niz sie pozniej tyle czasu stresowac pozdrwiam was goracao i pamietajcie zabezpieczajcie sie !!