Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amatorka śledzi

wychodzicie dzis na spacer z dziecmi

Polecane posty

ja wlasnie sie zastanawiam,synek juz przyniosl buciki,kurtke i inne chiuszki,tak mnie prosi,ale on ma dopiero 2 latka i do tego katar i kaszel.na dworzu przed chwila lalo,wialo,teraz jest troche slonca. ktos zdecyduje sie dzis na wyjsciew z domu?

Gość ja bym nie wyszła chyba...
nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie jest oropnie na dworze. Wieje niesamowicie i co to za przyjemnosc borykac sie z deszczem i wiatrem. Lepiej wymyslic w domu jakas wspolna zabawe z dzieckiem. oo np upiec z maluszkiem jakies dobre ciasteczka tez mu sie bedzie podobac jak befzie mogl sobie w ciescie pogrzebac;)

Gość ja bym nie wyszła chyba...
nie wiem co ci poradzic ale moj chrzesniak tez siedzi w domku. Ja wracalam tylko z zajec dzisiaj i nie mam zamiaru juz wychodzic nigdzie z domu... nawet do sklepu po sok choc chce mi sie pic a nic nie ma:P Naprawde jest bardzo nieprzyjemnie na dworze.. typowa jesienna plucha błoto i deszcz. Zycze udanej decyzji no i miłego dnia spedzonego z synkiem!

Ja dziś za żadne skarby nie wyjde.Od rana leje,wiatr ,aż tak zimno nie jest ale chce mieć zdrowe dziecko.Ja bym nie wyszła,najpierw wykurój synka :)