Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka_uk

starające się w UK

Polecane posty

Czesc wszystkim formulka! Juz od ponad dwoch lat mieszkam w Anglii. Jakis czas temu postanowilismy z mezem starac sie o dzidziusia. Minelo juz 8 miesiecy, a dzidzi jak nie bylo tak nie ma:(. Jesli jestescie w podobnej sytuacji to odezwijcie sie. Moze bedzie nam latwiej razem. Zapraszam

Gość gigi3
mieszkam w UK 4 lata leczyłam się tutaj przez 2 lata najpier przez rok leczył mnie i męża nasz GP - no ale co może lekarz od wszystkiego , potem leczyliśmy się w klinice IVF-Chelsea w londynie gorąco polecam osobom które mają dużo pieniędzy .W tej chwili zrobiłam sobie przerwe choć naprawde marzę o dziecku od 10 lat to jednak wydaje mi się żę kliniki w Londynie są dla nas stanowczo za drogie - a niestety leczenie niepłodności nie jest tu refundowane -Ale ja trzymam za was kciuki jesteście młode i może wasz problem nie jest wcale taki duży . POZDRAWIAM OKOLICE LONDYNU

Ja rowniez zycze Wam i sobie samej aby sie udalo. Ja poczekam jeszcze z 2-3 miesiace i jak sie nie uda to wybiore sie do lekarza i zrobie badania. Tymczasem staram sie myslec pozytywnie i wierze w to, ze juz niebawem zajde w ciaze:) Pozdrawiam wszytkie starajace sie.