Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaa

ale mam wrednych tesciow, pomimo mojej ciazy oni chca życ

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaaa

słuchajcie powiedziałam moim teściom, że jestem w ciązy a oni owszem ucieszyli sie ale nie rzucili się z radości pod pociag. Czuję się tak z tym smutno, jak słysze w jaki zachwyt i co sa w stanie zrobic tescie jezeli dowiedzą się , ze mają zostać dziadkami. U mnie może związane jest to z tym, ze musieli by jechać sporo kilkometrów ponieważ przez moją okolicę nie kursują pociągi, pozostały tylko tory, gdzie spoleczeństwo je rozbiera po kwałku na różne przydające się części do gospodarstwa w domu.

Gość napisz do posła Gosiewskiego
wybuduje ci peron, a wtedy teściowie napewno rzucą sie ze szczęścia pod pociąg :-D:-P

Gość Studi
a powinni rzucic sie pod pociag?

Gość rozumiem cię
widocznie nie chcą zostać jeszce dziadkami, a jak traktują ciebie może maży im sisę inna synowa?

Gość zrozpaczonaaaaaa
nie, no chca zostać dziadkami, ale jak tutaj czytam, że dziadkowie gdy się dowiedzą o tym, że zostaną dziadkami to z radości rzucają się pod pociąg, a moi tego jeszcze nie zrobili

Gość jakoś nie kumam
o co ci chodzi. Ucieszyli się więc w czym problem? Ja mam chorą teściową, moja mam nie żyje, a Ty masz ICH. Dziewczyno, może to przewrażliwienie spowodowane ciążą?

Gość jakoś nie kumam
o co ci chodzi. Ucieszyli się więc w czym problem? Ja mam chorą teściową, moja mam nie żyje, a Ty masz ICH. Dziewczyno, może to przewrażliwienie spowodowane ciążą?

Gość uuuuuuuu
kochana jestem 10 lat po ślubie i moja kochana teściowa ( mieszka 260 km ode mnie) też nie piała z zachwytu jak usłyszała o ciąży a byłam w niej na własne zyczenie dopiero po 7 latach małżeństwa a czy ma córkę bo jest taki stary kawał : idzie babcia z wnuczkami , jedno maleńkie dopiero co chodzi prowadzi za ręke , a drugie 10 lat niesie na ręku ktoś sie spytał dlaczego pani tak ? a ona pokazuje na dzieci i mówi to na ręku to córki a to które prowadzę to syna ;)

Gość uuuuuuuu..
kochana jestem 10 lat po ślubie i moja kochana teściowa ( mieszka 260 km ode mnie) też nie piała z zachwytu jak usłyszała o ciąży a byłam w niej na własne zyczenie dopiero po 7 latach małżeństwa a czy ma córkę bo jest taki stary kawał : idzie babcia z wnuczkami , jedno maleńkie dopiero co chodzi prowadzi za ręke , a drugie 10 lat niesie na ręku ktoś sie spytał dlaczego pani tak ? a ona pokazuje na dzieci i mówi to na ręku to córki a to które prowadzę to syna ;)

Gość wredotal
I niech mi teraz któras POWIE ZE W CIAZY NIE ODBIJA WAM PALMA

Gość uuuuuuuu..
do wredotal palma to odbija panom jak brakuje im seksu;)

Gość wredotal
no przeciez nie facet napisał ten temat tylko kobieta w ciazy Czy ja nie rozumiem tu tego tytułu czy on jest zle sformuowany czy kobitce padło na mozg? Czy tesciowie nie powinni chciec zyc gdy okazuje sie ze beda dziadkami?

Gość toz to podpucha

Gość jestem w szoku.....
jakci niegodni tesciowie smia zyc, skoroautorka jest w ciazy..... ni miesci mi sie w glowie, dlaczego nie rzucili sie pod pociag, ba pod cokolwiek dziecko naucz sie formuowac swoje mysli, bo wyszlas na total debila natomiast jezeli to prowokacja, to chyle czola dla poczucia humoru :D:D:D