Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolunia85

najlepszy krem do rąk

Polecane posty

wpisujcie swoje typy dla mnie super byl avon z gliceryna i silikonem tylko ten zapach....zbytnio drazniacy teraz mysle nad flos lek na zime farmona do rak i paznocki z woskiem pszczelim

ziaja- krem do rak i paznokci z kozim mlekiem----> rewelacja lepszego kremu nigdy nie mialam!!!!!!!!!!

Gość qurde
neutrogena jakby nie patrzeć najlepsza

Gość milkja
ja mam bardzo suche i pękające dłonie ostatnio kupuję Garnier ten różowy, próbowałam już chyba wszystkiego, ale ten jest idealny

Gość GARNIERA bordowy
do bardzo suchej skory REWELACJA !!!

Gość a gdzie kupic
ten krem z ziaji i neutrogene, czy one sa w drogeriach czy tylko w aptekach?

Gość vsdf
dove do rąk np na noc jest rewelacyjny a mam duże wymagania bo bardzo zniszczone ręce

w drogeriach mozesz kupic. ja jutro musze zaopatrzyc sie w jakis krem a nadal niewiem jaki:(chodzi mi raczej o jakiegos bardziej tluscioszka ktory by otulil moje rece prawie jak rekawiczki (bo chociaz nosze rekawiczki to i tak mam strasznie czerwone rece i takie suche). neutrogena odpada bo chyba troche drogi jest.....

Gość Garniera bordowy rewelka
na zime i tani jest.

a powiedz mi lepszy jest ten zwykly bordowy (mialam kiedys balsam z tej serii i byl super) czy silnie skoncentrowany?

Gość jest dosyc gesty...
ale szybko sie wchlania i pozostawia taka otulinke na dloniach.Ja mam problem z sucha skora na dloniach i jak dla mnie to jest super..a prubowalam juz prawie wszystkich...cena chyba cos 6 zl z groszami czyli nie wygorowana..a naprawde efekty widoczne juz po paru uzyciach :). Wypruboj a napewno nie pozalujesz .

dla mnie najlepszy jest glicea- nsjtanszy, ale najlepszy. najgorszy jest garnier do suchej skory, pozostawia takie dziwne \"kluchy\", krem sie zwarstwia na rekach, ogolnie nieprzyjemne uczucie:/

co do glicey, na cieplejsze pory roku i po domu jak najbardziej:) ale niestety na dworze juz sie nie sprawdza, potrzeba cos ciezszego

Gość jak jest naprawde
sucha skora ...a ja wlasnie z taka mam problem garnier wchlania sie rewelacyjnie i nie ma zadnych kluch..