Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulinek

Niesymetryczne jądra

Polecane posty

Gość anulinek

Czy niesymetryczne jądra (np.jedno mniejsze lub wisi niżej drugiego) to czesta przypadłość u mężczyzn?

myślę że to normalne, nie ma dwóch identycznych rzeczy na świecie. Twoje oczy, czy stopy też nie sa jednakowe przecież... ps. u moje go też jedno jest większe d drugiego

Gość wiem..
ze to jest normalne,Twoje prawe pluco jest wieksze od lewego

Gość wiem..
ten,ktory wpisal sie wyzej,spojrz w lustro

patrze.. patrze.. ale to cośz lustra też sie na mnie patrzy :( boje sie.. :(

ale przeciez jadra u faceta to jak dwie kulki w wiekszym worku- przeciez jak trzymasz luzno worek, to zawsze jedna kulka opadnie wyzej, a druga nizej- tak smao jest z jadrami

Gość muszą być
niesymetryczne by sie o siebie nie obijały bo byłby to bolesne..

Gość a ty to co
nie masz nic innego do roboty tylko sie jadrom przygladac ? no k.....:(

Gość lewe wisi nizej najczęściej
albo wręcz zawsze, to całkowicie normalne

Gość Huh
Ja mam odwrotnie: lewe wisi wyzej. Agatka to nie sa dwie kulki bo przeciez musza byc jakos z reszta ciala polaczone nie? :P one tam wisza. Zreszta kiedys sie dowiesz.

tak jak kobieta ma niesymetryczne piersi tak faceci maja niesymetryczne jadra :D Kiedys czytalam ze najczesciej maja wieksze prawe od lewego :)

Radze nie bagatelizować tego tematu - może to być również przyczyną przypadłosci tzw podwrózka nasiennego - gdzie żyła od nerki któa prowadzi do lewego jadra (nie wiadomo po co) opada i powstaje tzw żylak - ja miałem wykonywaną operacje któa nie dała zbytniego rezultatu a zaowocowałą powikłaniem w postaci wodniaka - lewe jądro wypelnia się pewną iloscią blizej nie określonego płynu. Trzeba badać - każdy młody mężczyzna w wieku od 15 lat w zwyż powinine badać sobie jadra czy czasem nie ma tam czegoś wiecej. Nie wyleczona przypadłość może doprowadzić do bezpłodności jak i utrudnienia w życiu seksualnym a i codziennym - jest to bowiem bardzo nei wygodne. Pozdrawiam. (sorry za błedy)

Gość blackcat
Nie ma człowieka o symetrycznych organach parzystych :O Zawsze jest asymetria wiec to normalne.

Gość habanaman
NIESYMETRYCZNE JADRA ma ponad POLOWA mezczyzn. Sam kiedys przerabialem ten temat. przyjmijmy ze lewe U mnie ma wielkosc 100 % prawe ma 80 % BO TO ZE JEDNO JEST WIEKSZE po 1 nie oznacza ze ono jest wieksze tylko drugie moze byc mniejsze ;d SPRAWY NIE NALEZY BAGATELIZOWAC tylko udac sie do lekarza, aczkolwiek USPOKAJAM ZE w 95 % przypadkow TO JEST RZECZ DOSC NORMALNA. zdarzaja sie przypadki ze jedno jest np 100% a drugie 150 % pierwszego i tez nie ma to znamion zadnych WODNIAKOW ani nowotworu ani CZEGO SOBIE TAM JESZCZE NIE WYOBRAZACIE. Ale warto isc zawsze na konsultacje, i nie wstydzic sie. Lekarz nie jedne jaja widzial !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!