Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruby

Mam 165,80kg i jestem supre laska

Polecane posty

Gość barnabado
ja jestem facetem i nie lubie chudych cipek i reszty

Gość ja to widze tak
dziewczyna moze wazyc nieco wiecej, ale piersi musi miec duze, bo smiesza mnie kobiety przy tuszy, a pod stanikiem jakby piersi, wtedy to dziwnie wyglada, tak samo jakby laska chuda jak szkapa miala wielkie cycye to by smiesznie wygladalo

Gość mileńkaaaa
ja tam wierzę autorce topiku. Mam koleżankę, która ma 1,60 wzrostu, obecnie jakieś 73 kg wagi i serio jest rozchwytywana przez facetów. Ale: ma styl, umie się ubrać, jest bardzo kobieca no i ma pewność siebie, która w tej sytuacji jest niezbędna. Bo prawda jest taka, że facet zwróci uwagę na kobietę wtedy, kiedy ma uśmiech na twarzy i nosi brodę wysoko jak to się mówi.

Gość Andżelinka
ja również mam taką kumpelkę, która ma 155 cm a waży 70 i mówię wam zmienia facetów i zastanwiam się jak ona to robi? ale faktycznie jest przesympatyczna i zawsze uśmiechnięta...no i ubiera się odpowiednio

Gość ruby
:)dzieki ludziska,za wypowiedzi:D moim celem jest uswiadomienie tezszym kobietom ze nie tylko szczuple laski maja branie:D poa tym ja mam duzy biust i ladne wciecie w tali,pupke okragla ktora trzyma sie ''sama''wysoko:D pozdrawiam wszystkie kobiety...no i facetow tez oczywiscie:D

Gość fota pokaz fotkę
na słowo nikt nie wierzy:-p

Gość ruby
pewnie kiedys pokaze:D

Gość jackpot
ja jestem za grubszymi babkami,mniammmmm

Gość puszyste to lubia miedzy innym
w INDONEZJI i na HAWAJACh, Tahiti i te oklice !!! Po prostu im grubsza babka tym lepiej swiadczy o tym jak facetowi się powodzi ;) Taka tradycji po prostu... Na kulture zachodu - sorry - tylko ODCHUDZANIE !

Gość ie
jakbym mial tyle kilosow... w zasadzie lepiej sie wyrazac juz w tonach..czyli 0,186t to bym sobie pomyslal... matko ...co ja jestem taki gruby i dzieki ci boze ze nie rzucaja we mnei kamieniami...

Gość tak tak tak..tak
chetnie bym cie wyjebal... ... najlepiej za okno z 5 pietra

Gość ruby
tylko kretyni tak mysla i tyle,prawdziwi faceci wiedza co piekne:)

Gość jackpot
o,ruby,nareszcie!nie patrz na te wypowiedzi

Gość Dagon
chyba chcesz się dowartościować :/ ale co do jednego masz racje faceci lubią (może nie okrąglajsze) ale jak ma chociaż te 2 kg nadwagi żeby była wszędzie pełna . jak ja widze te modelki na wybiegu to mi sie niedobrze robi fujjj one się głodzą bo myślą że są atrakcyjniesze... być może na pierwszy żut oka (wysoka ładne okrągłe piersi fajny tyłeczek) ale po jakimś czasie zaczyna się dostrzegać te chude nogi i te wystające żebra>>>