Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

dziewica

Polecane posty

moj chlopak dowiedzial sie ze jestem jeszcze dziewica i ucieszyl sie z tego powodu.Czy to ma dla nich jakies znaczenie ?

Gość bikuniaaa
dla wielu ma znaczenie. wiesz ja też bym nie chciała żeby mój facet przede mną spał z jakimiś 10 laskami, albo i więcej. ale tak jedna, dwie, trzy to rozumiem. dla mojego faceta było ważne że jestem dziewicą, ale powiedział, że jakbym spała wcześniej z dowa facetami, to też by ze mną był.

Gość bikuniaaa
myśle że czasem, to się z tym przesadza. facet zaczyna być z dziewczyną która ma jakieś 23 lata powiedzmy i się dziwi, że wcześniej spała z facetem. ale np. moja koleżanka poznała swojego obcnego chłopaka w wieku jakiś 23 lata i bała się mu powiedzieć, że spała przed nim z pięcioma, powiedziała mu tylko o dwóch, nie była puszczalską, ale bała się że to źle odbierze.

Gość insommia
a po co w ogóle i mówić ile sie ich miała - nie jego interes... on Ci się nigdy nie przyzna ile ich było, a wież mi że 10 to z reguły mała liczba ;)

proste bo faceci sa prymitywni i boją się konkurencji i tyle.................

Gość jacs
... tudzeż niektórzy mają jakieś wymagania i zasady, którym sami też są w stanie sprostać - generalizowanie to strszna sprawa

Gość zaraz mnie zniosa
coheed - o jakiej konkurencji ty mowisz? moja dziewczyna wczesniej z kims spala i to mi nie przeszkadza, bo teraz jest ze mna. Ale nawet nie wiesz, jakbym byl szczesliwy, ze ona bedzie miala ten pierwszy raz ze mna. Czasu sie nie cofnie. Jestem jej miloscia, ale czy to ma teraz az tak wielkie znaczenie skoro ona wczesniej spala z 2 czy 3 chlopakami? Skoro z nimi spadla to tez pewnie z milosci, czyli nigdy nie bede pewny, ze ona mnie naprawde kocha. Sporo w rzece czasu musi uplynac, zebym sie przekonal na 100%. A gdyby byla dziewica to by bylo mi latwiej. Ale mimo tego i tak ja kocham za to jaka jest. Nic nie bede zmienial

Gość kolunma
A co powiecie na to? Ja jestem prawiczkiem, a ona nie jest dziewica i to jaj jej sam z siebie powiedzialem jej o tym. Ona sie przyznala, ze miala wczesniej paru. Co ona wtedy pomyslala? Zakochala sie we mnie bo jestem prawiczkiem? Przeciez nie o to chodzi, chodzi o szacunek do mojego podejscia do zycia. Ona ma fajnie, nie ma zadnego dylematu, ale za to ja mam, w koncu ona juz z kims spala, czyz nie bylo by to wspaniale, ze ona tez bylaby dziewica? Wychodzi na to ze sie nie oplaca czekac na ta jedyna wymarzona. Bo ja czekalem i co z tego mam? Ona przynajmniej wie, ze jest dla mnie pierwsza i na pewno nie mysli o tym, a ja kurcze mysle i nie moge jak na razie sobie poradzic, co ona pomyslala sobie.

Gość tiaaaaaaa
ale wy pierdzielicie głupoty jestem kobietą i w życiu bym prawiczka nie chciała (jakbym była facetem też bym nie chciała dziewicy) ..... no może na raz. po pierwsze dlatego że niedoświadczone to to wogóle, a po drugi całe życie bym się bała, że zdradzi kiedyś z czystej ciekawości. faceci, którzy chcą dziewice za żonę sami nie wiedzą jaki sobie bat na dupę plotą.....ach......szkoda gadać.

Ja bym bardzo chciał dziewicę a kobietom na prawictwie mężczyzn poprostu nie zależy

Gość racja jest po...
Koless masz racje, kobieta nie zalezy na prawictwie bo to dla ich dobra, od razu maja doswiadczonego buchaja i im jest dobrze, a z prawiczkiem by sie meczyla. Facetom zalezy a kobieta nie, a to dlatego, ze kobieta jest po prostu naznaczona, a facet jak pare razy sie skoczy do lozka to nie pozna sie, ze nie jest prawiczkiem, a ja sobie mysle, ze to dziewictwo to ma podloze psychologiczne, po prostu facet jest dumny jakrozdziewiczy kobiete, a jak to zrobi ktos przed nim to dla takiego faceta jest to wielka ujma i przez takie cos ci kolesie chca zapomniec o niedziewicach. A kobieta tak nie mysli, ujezdza tego czy tamtego dla niej to nie ma roznicy czy facet uzywal sobie, czy nie. Pozatym to facet wtryskuje czastke siebie do kobiety, wiec jest roznica pomiedzy dziewica a prawiczkiem.

Gość tiaaaaaaa
aleś ty mądry.......co ty pierdolisz chłopie, no jaka różnica. jak ktoś jest nieruszany to nieruszany ...... "wtryskuje w kobietę"...... i pewnie jej już to tam na zawsze zostaje :D

Gość jacs
"zdradzi kiedyś z czystej ciekawości" ale bzdury, kto to wymyslil? pokutuje ten poglad. Fakt jest taki, ze jesli wczesniej facet/kobieta mieli partnera seksualnego to jest wieksze prawdopodobienstwo, ze w obecnym zwiazku zdradza. Takie sa fakty, a nie puste dumanie. Taka osoba pokazuje, ze potrafi wytrwac w czyms co postanowi i nie uwaza to za strate. Ci ktorzy o to nie dbaja nie rozumieja tego - uwazaja to za ciezkie wyrzeczenie, no a w konsekwencji potem chec powetowania sobie strat/braku doswiadczen. i stad to "zdradzi kiedyś z czystej ciekawości". Przykre, przykre. Ale dobrze, ze sa jeszcze osoby, ktore to rozumieja

Gość no dobre to jest
dziewica niewtryskowa, czyli taka co rznela sie z polowa osiedla, ale tylko i wylacznie z prezerwatywa :D, dziewica nie wkladana bo nie rznela sie z nikim, i niedziewica to taka co wtryskiwal w nia nasienie co najmniej jeden czlonek zgromadznia ;)

Gość a przede wszystkim
jeżeli facet ma klasę to o takie rzeczy nie pyta,fakt że pewnie się tym gryzie ale kultura osobista nie pozwala mu na zadanie tak idiotycznego pytania.

Gość hmmmmmmmm...
jak nie doszlo do zaplodnienia z wczesniejszym partnerem to wszystko jest w porzadku, nie ma to znaczenia czy jest dziewica czy nie, wazne ze jest bez dziecka, dziecko bedzie tylko i wylacznie nasze, bo dziecko jest wynikiem milosci, a skoro z poprzednimi nie ma dziecka, a ze mna chce miec to znaczy, ze mnie kopcha i tylko mnie, a tamte dupki nie sa dla mnie wazni, potrafili ja przeleciec, ale nie potrafili zrobic dziecka. bo przeleciec to ja tez potrafie kazda dziewczyne, kazdy tak potrafi, ale z dzieckiem jest gorzej, zeby przekonac dziewczyne do pojscia do lozka to wystarczy pare sztuczek, ale zeby ja przekonac do malzenstwa i do dziecka to dopiero jest sztuka.

Gość jacs
i o to chodzi - nie interesuje mnie dziewczyna, wobec ktorej wystarczy tylko pare sztuczek, zeby poszla do łóżka. Dlatego dla niektorych ta kwestia ma znaczenie.

Gość już nie dziewica
a moj gdy dowiedzial sie ze jestem dziewica to nie ucioeszyl sie z tego :( stwierdzil ze pewnie go kiedys zdradze z ciekawosci mimo ze nie chce nikogo wiecej

Gość to jest ...
czysty brak zaufania do ciebie w koncu po co mo mowilas, takich rzeczy sie nie mowi, jak nie wiesz czy facet ci ufa, ale przynajmniej masz odpowiedz