Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleek

Duży penis=boski sex!!Zgadzacie z tym?

Polecane posty

nie chce mi sie brnac przez wszystkie strony dyskusji wiec dopisze krotko: JA SIE Z TYM NIE ZGADZAM moj facet ma przecietnego i z cala pewnoscia wiekszy by mi sie nie zmiescil a jesli juz to byloby to bolesne. zreszta zadowolenie z seksu to nie tylko 20cm w srodku ale to co facet umie robic poza tym :D

coheed niestety nie mogłam uczestniczyc wczoraj w dalszej dyskusji, ale pokaz mi gdzie ja napisałam, że mi coś nie pasi?? Albo że sobie kogos innego wyobrazam kochajac się z moim facetem? Sobie cos ubzdurałeś i trzymałes się tego jak na smyczy:O Nie sprowadzam faceta do rozmiarów penisa bo jak zaczynałam z nim byc długo dosyc nie miałam pojęcia jakie ma wymiary:O

Gość gośćdawid1234
dawid.bereza@op.pl Witam. Duży p. to poważny problem dla faceta,prubuję już kilka lat związać się z jakąś kobietą i d... . Jak ma już dojść do czegoś to jest przerażenie i pożegnanie. Ale nie istnieje sposób na zmniejszenie :-(

Gość gość
Tak zgadzam się. Mój ma dużego około 20 ale zdecydowaliśmy się na trójkąt z jeszcze większym. Wyłam z rozkoszy pomimo że po wyjęciu lekko krwawiłam

Gość gość
Ty suko rozwalona boski sex jest w zwiazku i to najwazniejsze jest a nie fjut k***o

Gość gość
Nie... Bo gębą wychodzi

Gość Normalny

Same rozklapciochy 😕