Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werta

zły wygląd, samopoczucie w dół

Polecane posty

Gość werta

Cześć, od jakichś dwóch miesięcy zauwazyłam, że coś jest nie tak z moim organizmem. Nie objadając się, dbając o to co jem (warzywa, dużo owoców, jogurty, urozmaicona dieta, nie jem białego pieczywa, pije chude mleko, poza tym jestem wegetarianka od prawie 4 lat) przytyłam ostatnio 2 kg. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, bo jedynymi moimi "grzeszkami" są słodycze, które i tak mocno ograniczam i piwo od czasu do czasu. nie zmieniłam wcale sposobu odzywiania od dawna a jednak przytyłam i martwi mnie, ze moze to posunąc sie dalej. Czuje sie taka ociężała... Nie wiem czy mogła na to wpłynąć moja rezygnacja z chodzenia na WF... Drugim moim problemem jest to, ze czuje się jakaś taka szara, zmęczona. Moja skóra jest w okropnym stanie. Pełno wyprysków, przebarwienia, zaczerwienienia. Ohyda. poza tym wciąż wyglądam jak zmęczona. Nie mam pojęcia co może byc przyczyną. Byłam u kosmetyczki, nie pomogło. Zmieniałam już żele do mysia twarzy, stosowałam maseczki. Nic :((( Moje włosy sa matowe, przetłuszczają sie u nasady a na końcach sa tak zniszczone, że mogłabym kręcic dredy :] jestem załamana. nic mi nie pomaga. obcinac nie chcę, bo mam studniówkę za 2 miesiące. W ogóle czuję się okropnie. Zawsze miałam takie stany tylko przed okresem, teraz jest tak ciagle. Czuję się zmęczona, brzydka i stara nawet kiedy jestem po okresie, wtedy kiedy powinnam czuc sie śwetnie. Do sportu nie umiem sie zmobilizować, nie mam tez czasu. Pomóżcie. Co mam zrobić, żeby poczuc sie lepiej?? Już nie wierzę w żadne "extra" sposoby... :((( Aha...od jakichś 5 miesięcy codziennie wieczorem mam wzdęcia. Nie wiem...próbowałam juz wszystkiego (oprócz leków), zmiana diety, wyeliminowanie niektórych pokarmów...nic nie dało. Czuje sie jak wrak.

Gość do lekarza
masz prawdopodobnie problemy z jelitami odzwierciedlaja sie na Twoim samopoczuciu i skorze moze tez tres zalega w jelitach nie wyprozniasz sie systyematycznie i sad te 2 kg wiecej