Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evej

balsam do włosów mrs potters

Polecane posty

Gość evej

Witam wszystkich. Mam pytanko, moze ktoś wie:)) kupiłam sobie ostatnio balsam do włosów mieszanych mrs potters. Jest bardzo fajny i wogóle, ale jestem ciekawa jak często mozna używac balsamu do włosów. Czy tak jak odzywkę czy rzadziej? Ja myję włosy codziennie, wcześniej miałam odzywkę z tej samej serii i używałam po każdym myciu. Czy ktoś się orientuje moze czy balsamu też można używać codziennie. z góry dzięki za odp. Pozdrawiam wszystkich :))

Gość raince
Witaj. Używam od dawna, bo ok. 2 lat odżywki i balsamy firmy Mrs Pottre's i jestem zadowolona. Stosuje po każdym myciu włosów, myjąc je co drugi dzień. Po skończonej butelce np. balsamu, zaczynam stosować odyżwkę. Nie zmieniłam produktu, gdyż po tej linii kosmetyków moje włosy są mocniejsze i zdrowsze. Przekonałam nawet bliższą i te nieco dalszą rodzine, a nawet i koleżanki w pracy, do stosowania balsamów i odżywek firmy Mrs Potter's. Co do szamponów tej firmy podchodze nieco ostroznie. Pozdrawiam. Raince.

Gość evej
Hej dzięki bardzo za odpowiedź. Ja też od dawna używam odżywki, ale ostatnio kupiłam balsam (dla odmiany:)) i również jestem zadowolona. A co do szamponów to zgadzam sie. Jedynie taki z wyciągiem z bursztynu do jasnych włosów był dość dobry, ale tylko 2 pierwsze butelki. Potem jakoś go rozrzedzali bo nie był juz taki wydajny. pozdrowionka :))