Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnanana

nos

Polecane posty

Gość annnanana

gdzie na operacjie lub korekte nosa w lublinie

Gość maaagdusiaaaa
W Lublinie nigdzie

...A gdyby Cie przypadkiem ponioslo to Warszawy (\"wiadoma rzecz, stolica i kazde slowo zbedne\"), to omijaj szerokim lukiem \"cichociemny\" MODEL - MED, gdzie kompromitujaco spieprzyli mi brzuch i pewnego pana doktora, ktory jako jedyny tam przyjmuje, bo juz wszyscy zwiali. Moja sprawa idzie do sadu. Dokladniej czyt. pod haslem \"MODEL - MED w Warszawie\", \"List do pani M.Modzelewskiej z MODEL - MED\", \"Opinia - prof. J. STRUZYNA\" i w opiniach o prof. J.JETHONIE.

Gość przed bromą uciekaj
oj uciekaj gdzie pieprz rosnie :-0

A TAKZE PRZED JETHONEM i STRUZYNA, wiem, co mowie, zajrzyj pod inne hasla. UNIKAJ kliniki MODEL - MED, cichociemni partacze, ktorym SANEPID zamknal bude i teraz operuja pokatnie. Przynajmniej tak bylo od kilku miesiecy. Ja zabulilam 7,5tys.za spieprzona przez pana JETHONA operacje brzucha. To facet bezczelny i klamczuch, na forse tak lasy, jak malo kto. Za same elastyczne figi kazal mi bulic 500 zlotych.

Wysylam adresy, pod ktorymi mozecie znalezc zdjecia mego spapranego brzucha. Jest to dzielo wlasnie MODEL - MED, a konkretnie prof. J.JETHONA przy wspolpracy z prof. STRUZYNA: http://www.geocities.com/kozlowska6/1.jpg. http://www.geocities.com/kozlowska6/2.jpg http://www.geocities.com/kozlowska6/3.jpg. OPUBLIKUJCIE TE ADRESY DALEJ, bo na innych watkach mi \"wyrzucaja\". Naganiaczki nie spia. POmozcie mi, prosze, zwlaszcza \"NIENIENIE\" i \"SEDZIA SPRAWIEDLIWY\". Dokad dranie i partacze beda oszukiwac ludzi? Proces odbedzie sie mimo wszystko, ale do tej pory MODEL - MED nachapie sie forsy. Co najgorsze, nie wszyscy ludzie w Polsce maja komputer... Dzieki.

Gość gość
nie polecam sankowskiego ,właściwie to lepiej nazbierać i jak robić to we francji tam maja tradycję chirurgii plastycznej już od pierwszej wojny światowej ćwiczyli na oszpeconych zołnierzach,w Polsce plastyka to raczkująca dziedzina ,na świecie nos operuje się dobre kilka godzin 7 ,8 u nas 2 ,

Gość gość
gość wyżej dokładnie tak jest , niestety kilka lat temu , jeszcze około 2 lata temu, było tu pełno podstawionych osób piszących jako pacjenci. M.in naganiacze z kliniki szczecińskiej i poznania, wielu z wawy :O wiele osób jest ofiarami tych naciągaczy, z ciężkimi komplikacjami i silną depresją....