Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska Wysoka

Obcasy czy nie

Polecane posty

Gość Niska Wysoka

Pytanie do facetów: jaki wzrost u dziewczyny uważacie za zbyt niski? Nie wiem czy warto się mordować i nosić obcasy

odpowiem Ci jako kobieta ;P Wszystko zależy od różnicy wzrostu, dla kolesia 195xm dziewczyna 150cm może okazać się za niska, ale już dla faceta 175cm taka dziewczyna będzie w sam raz. Nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi

Gość Niska Wysoka
Mam 164 cm i jakoś źle się czuję w towarzystwie wyższych ludzi taka sie czuję malutta

nie przesadzaj ;] ja mam 165cm i wcale nie uważam się za taką niską ;] myślałam, że rzeczywiście masz ze 155cm... ;]

Gość dadsa
Wzrostem to sie moga przejmowac co najwyzej faceci , ja mam 183 cm a dla niektorych panienek co maja ledwo 160 i tak jestem za niski , dziwne macie podejscie :D

Gość Niska Wysoka
no tak tak. tylko zawsze mi się wydaje,że kto jest wyższy ten ma nademną przewagę głupie co?

ja niby lubię wysokich facetów, a i tak najczęściej wiążę się z takimi, którzy mają ok 175cm ;P

Gość zbyt niski na co
?

Gość mój wzrost
160, on 194 i bez obcasów jest ok, taka się czuję bezpieczna przy nim a on taki męski ;)

Gość fghfghf
ale przeciez obcasy wlasnie sprawiaja ze kobieta jest kobieta. Noga wyglada ladniej, jest zgrabniejsza, i elegancka. Nawet w najmniejszym obcasiku, ja nosze 3 cm i na poczatku jak je nosilam to ludzie sie pytali czy schudlam. Od razu zmienilo sie patrzenie na mnie, teraz patrza na mnie jak na kobiete, a nie jakiegos plaskostopowca w trampkach czy cichobiegach.