Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostry kolek

Co sadzicie o tym?

Polecane posty

Gość ostry kolek

Znamy sie z dziewczyna jakies pare miesiecy, seks super, ona pozwala mi na wszystko co moze sobie chlopak wymarzyc, a jednak. Ona nie byla dziewica, jak robi takie rzeczy ze mna to czy nie powinienem sie przerazic? W koncu z tamtymi robila to samo, chyba, ze ja mam blade pojecie. Moze ona mnie po prostu ufa tak bardzo, ze nie boi sie ze mna robic tych rzeczy. A moze z tamtymi posuwala sie na calego i nie wazne z kim to ona robi, wazne ze ma dobra zabawe, ale czy takiej kobiecie na dluzsza mete mozna ufac? A jestli chodzi ogolnie o seks jest zabojcza, mam sie juz martwic?

Gość kurna mać
ale z ciebie pojeb....rzuć ją bo pewnie się puszcza z całym plutonem :p

Gość 62jo
tez jestem aktualnie z taka laska...ale nie martwie sie, bo jeszzce sie nie zdazylem w niej bujnac na dobre sprawe...:classic_cool:

Gość teeee
facet za miast dziekować bogu za taką laskę to ty się martwić chcesz? urwałeś się z choinki....albo po prostu to twoja pierwsza laska i masz z tego powodu kompleksy

Gość o co ci chodzi wogole
nie rozumiem twojego problemu!!ja tez na wszystko pozwalam obecnemu chlopakowi..nie mam zadnch zachamowan...on jest zachwycony....w przed nim mialam jednego partnera...bylam z nim 3 lata...i to wlasnie z tym pierwszym wszystkei te rzeczy robilam "pierwszy raz" mialam sie na kim uczyc:):)::)pozatym to nie jest kwestia tego ze ona to z kazdym robila...ja np mam tak ogromny temperament ze ciagle moglabym sie kochac i to na najrozniejsze sposby:)a moj obecny chlopak jest mna zachwycony:)kazda dziewczyna jest inna:) ciesz sie ze masz taka laske...!!!!!!!!!!!!!

Gość ja tam byłam dziewicą
ale prawie na wszystko teżsięzgadzałąm. powoli, z umiarem ale zgodziłąm sienp na Oral, różne pozycje, 69 itp... Kończenie w ustach... Ale z czasem wszystko, nie za pierwszym razem oczywiście!! Po prostu kocham mojego faceta i chce byśmy sobie nawzajem sprawiali przyjemność. Lubię experymentować ;) Moze pogadaj z nią o jej doświadczeniu...??? Jeśli powie ci że ciękocha i robi z tobą te rzeczy bo chce żeby ci było dobrze to jest ok... Moze chce ci troche zaimponować po prostu... To ze siestara dobrze o niej świadczy.. Chyba każdy facet chciałby miećlaskęchętnądo experymentów. Oczywiście nie mówie tu o biernym zgadzaniu sięna wszystko.. Ja tam popróbowałm, przyzwyczajałam sie, niektóre rzeczy mi sięnie podobająi otwarcie mówie o tym facetowi...

Gość przeciez to prowo
tylko jakis prawiczek, albo jelop ze wsi moze miec takie dylematy. dajcie spokoj:)

Gość Trzykropek
..powiem Tobie tak... wielu rzczy nie robiłam z moim poprzednim chłopakiem (a byłam z nim 5 lat), prawdopodobnie miałam jakieś dziwne blokady.. natomiast z moim obecnym nie mam oporów, żeby robić to, czego jeszcze nigdy wcześniej w łóżku nie doświadczyłam, albo po prostu wcześniej nie lubiłam... moim zdaniem to wszystko zależy od chemii, zaufania i tego, co się do partnera czuje... ;)

Gość Andżelinka
racja...miałam tak samo jak trzykropek

Gość tiaaaaaaa
ale wy pierdzielicie głupoty jestem kobietą i w życiu bym prawiczka nie chciała (jakbym była facetem też bym nie chciała dziewicy) ..... no może na raz. po pierwsze dlatego że niedoświadczone to to wogóle, a po drugi całe życie bym się bała, że zdradzi kiedyś z czystej ciekawości. faceci, którzy chcą dziewice za żonę sami nie wiedzą jaki sobie bat na dupę plotą.....ach......szkoda gadać.

Gość xyzed
Ciesz się chłopie i używaj ile wlezie :classic_cool:

Gość jełop ze wsi
żenująca wypowiedź. aż się żal robi, czytając coś takiego.... wstyd.

Gość ja to widze tak
przeciez wiernosc nie zalezy od tego czy sie jest dziewica prawiczkiem tylko od charakteru, a pozatym kto powiedzial, ze seks z prawiczkiem niedoswiadczonym ma byc zly?

Gość tkaaa
prawiczek nie wie gdzie jest cipa! taka jest prawda, a potem mówi: a ja myslałem że jest niżej....o kurna nigdy więcej!

Gość tiaaaaaaa
nie chodzi mi o to że dziwice są niewierne, ale o to że prędzej czy później przychodzi ta pokusa, ciekawość dość często jest silniejsza. znam kilka kobitek co wyszły za swojego pierwszego. mają w tej chwili po 30 kilka latek i niestety wszystkie mają kochanków. to nie mój wymysł to fakty.

Gość ja i mój
to fakt, ciekawość sprawdzenia się z innym jest silniejsza i można rozwalić związek...

No to masz wielki problem.. Współczuję Ci. Do tego przyznaj się okłamała Cię. Na pierwsza randka mówiła że dziewica, a tu okazuje się że teoria ma opanowana. Co za rozczarowaniu.. Wolałbyś na pewno taką które nic nie wie, nic nie umie i broń Boże nic nie chce! Tylko po ślubie, i jeszcze do tego, z światła gaszony! W celach prokreacyjne, zaznaczam. No cóż, zastanawiam się jaki potwora tkał sidło ku Tobie.. Ale tutaj poważnie.. o co Ci chodzi? Że miała przed Tobą jakiś tam doświadczenia... że jest za śmiała.. czy po prostu nie nadążasz z zapewnienia rozrywkami? Chciałbyś być inicjatorem a tu.. klapa, wie więcej niż zdołasz sobie wyobrażać? Jak Ona śmie nie leżeć jak kłoda! Co Cię interesuje Jej doświadczenia życiowe przed Tobą? Ciesz się życia, seksu, i radości z partnerką Twoją. Po co sobie zawracasz głowie z takimi błahymi pytaniami? A niewinność nie szukaj w łono tylko w spojrzenia, słowa, w głowie..

Gość sikun
Stary, przegrałeś życie. Kiedys i ja chodziłem z taką dupencją. W łóżku była mistrzem, brała pałkę w gardło do końca, jaja pobierał, zlewałem sie jej w morde, lizała mi odbyt, raz nawet nalałem jej wprost do pyska i połknęła co do kropli. Byłem zachwycony. A poem koleżka z osiedla powiedział,ze ładował ją na trzy baty razem z bratem i jednym kolesiem.Po prostu waliło ją trzech na raz. Spotykali sie u niego na chacie 2 razy w tygodniu. Nie wierzyłem dopóki nie pokazał mi filimik nagrany na apart cyfrowy. Nie mogłem sie pozbierać. Nie mogłem od niej odejść,ale w końcyu to zrobilem. Dam ci rade: dopóki sie nie zabujałes - kopnij ją w pizdę!

Albo ufasz od początku albo nie... I nie ważne wtedy jaka jest w łóżku. Jak nie sprubójesz to sie nie przekonasz jak jest.

Gość hieh
moj maz moglby to samo powiedziec o mnie co Ty o swojej ale...bardzo mi ufa tylko, ze ja nie ufam sobie... jednak w takiej demonicy sexu zawsze cos siedzi ..... nie kojarzyc z jakims kurwiszczonem!!