Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eksperyment

Ostrzegam!

Polecane posty

Gość Eksperyment

Kupiłam dezodorant NIVEA i REXONA.Pierwszego dnia użyłam Nivea-juz po godzinie miałam wrażenie,jakbym była niedomyta,bluzka zrobiła sie wilgotna pod pachami :( Następnego dnia użyłam Rexony-przez cały dzień czułam się świeżo i komfortowo,zero potu,sucha skóra,rewelacja. Dodam,że ubrania były z bawełny zarówno pierwszego jak i drugiego dnia,stresy towarzyszące eksperymentowi były zbliżone. Wniosek-Nivea ma najgorsze dezodoranty pod słońcem.

Gość potwierdzam
one wcale nie sa przeciewpotne te nivea

Gość ja tez ostrzegam was
tez tak uwazam nivea jest raczej do du........ najlepsze - to adidas 3d - bac uzywam tego duzo bo cwicze i tylko te 2 sa sprawdzone i naprawde skuteczne

Gość japonka00-
nivea są do dupy! cuchnie sie potem - taka jest prawda..

A ja uzywam od dawna Nivea DRY i jest bezkonkurencyjny, a jak raz uzyłam próbki rexony z gazety, to wywaliłam, w ogóle nie działała. Kazdy z nas jest inny...

ja też uważam że rexona jest najlepsza.oprócz tego dove jest niezły.ALE!jest tak że na początku skóra musi się przystosować do każdego antyperspirantu.i dlatego przez pierwszych kilka dni można się czuć niekomfortowo z nowym nivea czy jakimś innym.ten problem znika po kilku dniach.no chyba że antyperspirant jest naprawdę beznadziejmy:)pozdrawiam:)

Gość Eksperyment
Nivea używałam już wcześniej,nawet zużycie całego opakowania nie pomogło.Nivea w ogóle za wysoko się ceni,takie mam wrażenie. Powiem tak-te kosmetyki nie są warte swojej ceny.

Gość niveaa
Nivea ma dezodoranty z antyperspirantem i bez, opakowania łatwo pomylić może miałyście te zwykłe, nie antyperspiracyjne? Ja ostatnio używam Nivea i jestem zadowolona, a moze mało się pocę?

Gość Eksperyment
Na pewno miałam antyperspirant,niestety Nivea jest u mnie całkowicie spalona.

Gość a mi najlepiej sluzyl
z AA, teraz mam tez z nivea i sredni zadowolona jestem

dobry jest też z Vichy, nivea to tylko brudzi ubrania

Gość aaaoooo
Oj autorko, to sprawa indywidulana, co komu odpowiada i tak jest ze znakomitą więszkością kosmetyków. Więc nie ostrzegaj, że coś tobie nie podeszło. Ja chwalę sobie dezodoranty NIVEA i używam ich od dawna, a rexona z kolei do dla mnie syf.

Gość alekxx
Ja też mogę potwierdzić,że Nivea jest kiepska, dostałam po niej pod pachami uczulenia, teraz używam Fa w kulce i jest super, nie podrażnia posmarowany nawet bezpośredio po goleniu

Gość potwierdzam na 100
z nivea byłam bardzo niezadowolona- wyrzuciłam po tym jak użyłam kilka razy - nie chronił i do tego nieprzyjemnie pachnaił rexona - używam od wielu lat i zawsze do niej wracam...najlepsza!!!

Gość marcia 2003
Tak macie racje NIVEAjes nie dobry ale ja uzywam DOVE bo rexonie tez czegos brakowalo

Gość Bardzo ale to bardzo zła
Ojeju, może akurat tobie,eksperymencie nie pasuje nivea, ale innym moze się podobac jego działanie. "Najgorsze dezodoranty pod słońcem"- użyłaś jednego i tak piszesz. Każdy ma inne upodobania. Źle się wyraziłaś. OD dawania recenzji jest torebka.kafeteria.pl . Mi dezodoranty Nivea służą, są świetne. WIęc swoje uwagi zostaw dla siebie, a dokładną recenzję zostaw na torebce. Nauczcie się wreszcie, ze jednemu moze cos pasować, a innemu nie. I to trzeba szanować.

tylko Etiaxil lub jego polski odpowiednik Antidral (w aptekach), te marketowe to jedna wielka ściema...

Mi odpowiada Herbina w kulce, choc te, które były kiedyś, były chyba trochę lepsze. Kupowałam zawsze Herbiny z alkoholem, w przezroczystej buteleczce. Teraz tez są dobre, może się do nich przyzwyczaiłam, a może tez nie poce się nadmiernie - przeciętnie, ale jakiejś nadmiernej potliwości u siebie nie zauważyłam.

Nivea ma beznadziejne szampony. Dezodorant uzywałam tylko w sprayu i był bardzo dobry. Nivea ma znakomity płyn do zmywania makijażu oczu. A antyperspiranty to rzeczywiście kwestia indywidualna. ja mam aktualnie Fa w sztyfcie i jestem bardzo zadowolona oraz Avon Breath którego używam na ekstremalne wyzwania w siłowni i na sali fitness:) i sprawdza się znakomicie. Do tego dobry jest jeszcze bac i Herbina. Dove dla mnie to niewypał, ani zapach ani konsystencja ani działanie. A do tego te plamy...ten antyperspirant zniechęcił mnie w ogólności do produktów tej marki.

kiedys uzywalam nivee i bylam nawet zadowolona (ale tylko z nivea dry w kulce) potem mialam fresh w kulce, potem dry w sztyfcie a ostatnim antyperspirantem/dezodarantem z nivei byl pure ktory mnie strasznie uczulil. teraz uzywam adidasa tego z pomaranczowa zakretka i jak narazie nie widze zadnych minusow. acha a rexona wg mnie smierdzi i nie chroni dostatecznie

Gość upupppp