Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

zakładam dla Was topik....robimy albumiki przed rozwiazaniem..

Polecane posty

kurcze sama sie sobie dziwie, moze ktos mi wytłumaczy do ch....po co sie te albumy robi i co ja miby mam wklejac jak jeszcze dziecko mi sie nie urodziło, ja mam wizje pieknego albumiku ze zdjeciami bobaska od chwili narodzin, ale nie przed urodzeniem...to mi pachnie nieszczesciem, ale jak chcecie to dla was....wpisujcie sie ...🌻...🌻...🌻

no co jest nie ma chetnych????????????????????????????? na niewłasciwych topikach to piszecie od rzeczy a jak wam sie załozy specjalny to ni chu...chu...laski rozwalacie mnie

dzieki paulka za oswiecenie.... szczerze to zaskoczyłas mnie tym po co tak robic, kupa kasy kosztuje nowe ubranka, co dziecko wybiera sie na pokaz mody...czy co? wiecie jakie piekne ubranka widziałam w lumpkach, wspaniałe i nowe rzeczy za grosze .....warto tam zajrzyc, ale to wasza sprawa

majka tłumacz bo zaraz wyjde na pustaka, ale ja jeszcze nie jestem w temacie dziecka nie mam wiec rozumiesz

judyta zaczelo sie od tego........... cytuje \"Słuchajcie no dziewczyny Mam prośbe. Już kiedyś wam wspominałam o tym że razem z mamcią robimy taki album, gdzie wklejamy fotki z gazet z modą dla bobasków. Obok tych fotek przyklejamy żeby to ładnie wyglądało, liście laurowe. No i tak sie zastanawiam, czy można by to jeszcze przystroić kawałkami jakiejś starej firanki koronkowej, czy wstążeczkami z naszego ślubu? Jak myślicie dziewczyny? Dla tych które nie wiedzą o co chodzi, wyjaśnie że gdy już dzidzia przyjdzie na świat to będziemy razem z mamusią i Misiaczkiem chodzić po sklepach i galeriach handlowych z tym albumem i szukać dokładnie takich ciuszków jak na wybranych przez nas fotografiach No więc, czy można ten album tak przystroić, ewentualnie podajcie swoje pomysły Ja w tym czasie wytre telewizor z kurzu Pozdrawiam, Magda \"

Gość
telewizorek z kurzyku dzisus nie moge ze smiechu!

net-ar a wiesz co ja teraz robie? ogladam z kuba boleczka i loleczka-najwieksze przygodki!!!

net kuźwa ja pierd.......cholerny albumikm chciałam dobrze chciałam dla was topik załozyc zebyscie miały gdzie pisac, a nie na tamtym o \" mezu jaki jest\" znajoma czytałam to ....no wiecie co to juz przegiecie pałły i jeszcze laska nie kuma czczy ze jest troszke pojechana, dobra koniec tematu wysłałam do usuniecia, bo zaraz bedą smichy ze hej

Gość
z kubusiem !!!!!!!!!!!!!

znajoma miłego ogladania, ty to masz zycie jak w madrycie !! co tam na obiad pichcisz....??????

Gość
e tam nie usuwaj ! tyle pracki w niego włozyłysmy potek z czołka kap kap kap a ty na smietnik z nim biegusiem judytka nie badz swinka!

oooo!!! uwaga net (netusia) nam wsjo bedzie teraz zdrabniac, znajomeczko co gotujesz mezusiowi na obiadeczek

nie net ten chce na smietnik !!! tamtem to skarb trza go chronic, fajny co od 8.00 rano ponad 200 wpisów,

ja mam schbika z wczoraj- tz kubus ma i piotrus bo ja nie moge jesc takich rarytaskow bo mam zgagunie;) ide juz sobie stad;) milego zdrabnianiusia;)

Gość
jak wam idzie robótka albumiczków