Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obca w tym świecie

Czy ktoś może mi powiedzieć..?

Polecane posty

Gość test o ster on
a on ... w ten sam sposob traktuje ta znajomosc ?

Gość obca w tym świecie
Znajoma u mnie jest zupełnie identycznie. Bez deklaracji i obietnic. Ja mieszkam tu w Polsce on mieszka setki/ tysiące kilometrów ode mnie. Mamy swoje życie. Jednak zbliżamy się własnie przez rozmowę.

Gość nokia to beznadzieja
ja tak miałam... zauroczyłam się facetem poznany na kafeterii, z drugiego końca Polski. Zauroczyliśmy się sobą nawzajem, chociaż obydwoje byliśmy wówczas w stałych związkach. Mój się o mało przez to nie rozpadł... Wszystko wyszło w noc przed tym, jak miałam do niego jechać... bilet już kupiony, hotel (dla mnie) załatwiony. Nie chciałam od razu z nim iść do łóża, ale wiedziałam, że może się takl zdarzyć. Straciłam dla niego głowę. Sama wczesniej smiałam się z takich "wirtualnych miłości"... To było ponad rok temu. Nie zobaczyliśmy się. Nie pojechaąłm, bo mój partner przy[padkiem dowiedział się o wszystkim i kazał wybierać... Dzięki Bogu, wybrałam Jego. Nie żąłuję, że nie pojechałam. Zrobiłabym to, gdybym była sama. Płakałam, gdy się żegnaliśmy. P rzegadaliśmy godziny... gg, skype, maile... wspólne pasje. Wstyd mi

Gość test o ster on
dla mnie to bez sensu... jezeli mam piekny owoc w zasiegu reki to siegam po niego ... nawet jezeli mialby sie okazac iluzja nie bede mial do siebie pretensji ze nie probowalem.

Gość tiririri
Ja tez tak mam! A nie chce... Jakie kobiety sa porabane to ja nie wiem!!!!!

Gość tak bywa...
ja też poznalam chlopaka super mi sie z nim gada ale niejest w moim typie ze zdjecia:P aczkolwiek tez brakuje mi rozmow jak go nie ma albo jak ja nie moge. A jestesmy z tego samego miasta:P na spotkanie sie jeszcze nie zdecydowalam,nie wiem co bedzie dalej ale dobrze mi z tym ze moge sobie z kims tak porozmawiac tak milo i na luzie:D

Gość obca w tym świecie
To jednak nie jest takie normalne zbliżenie. Nie łudze się internetowymi miłostkami. Jestem chyba już na to za stara. Jednak skłamię pisząc, że nie brakuję mi jego obecności.

Gość zaniepokojona...
testosteron, on nic mi nie obiecuje. nie składa żadnych deklaracji. spodobaliśmy się sobie, ale nie mamy po 20 lat i potrafimy zdystanswoać się do wszystkiego. to tylko rozmowy. nieświadomie się w nim zauroczyłam, ale on o tym nie wie. nie chcę żeby o tym wiedział. wiem, że mu się podobam, ale nie będziemy nigdy razem. tak wyszło. chcoiaż czasem marzę o tym, że on mnie dotyka. gdy z nim pisze, to... chyba to pociąg. może z czasem przejdzie? na razie jest ok. :) mam nadzieję, że się nie zakocham, nie wolno mi. :(

Gość test o ster on
ale jestes na dobrej drodze ... on nie wie... hmm nie doceniasz facetow...

Gość zaniepokojona...
testosteron, masz taką znajomość?? mi też brakuje, gdy go nie ma. jego słowa czytam czasem i po 10 razy. uwielbiam go. gdyby go zabrakło. jakąs wewnętrzna cząstka mnie umarłaby. gdybyśmy się spotkali w innych okolicznościach, czy bylibyśmy razem??? to nigdy nie da mi spokoju.

Gość DJ Traktorzysta
testosteron - gdybys przezyl to co ja, to bys sie przkonal. Tutaj napisalem tylko w skrocie, bo to nie temat tego watku. Pytasz jak to mozliwe, ze stracilem prace. Ano tak, ze ta dziewczyna przyjechala do mnie i narozpowiadala tutaj ze jest ze mna w ciazy, ze uciekam od odpowiedzialnosci. Plotka sie rozniosla, a ze jestem z malego miasta to wyszlo jak wyszlo. Do tego pracowalem na takim stanowisku ze sam musialem zrezygnowac. Poza tym wszystko trwalo pare miesiecy, to nie bylo tak, ze od razu ona odstawiala takie numery. Ale niewazne, to tyle w tym temacie.

Gość zaniepokojona...
testosteron, skąd ma się domyślać, że czuję coś więcej? nigdy nie było deklaracji, a swoich reakcji, gestów nie widzimy, a szkoda. chciałabym...

Gość test o ster on
ja jestem mlody i glupi... :) ale ide do przodu nie mam zamiaru sie zatrzymywac najwyzej rozbije sie o cos ... co mnie nie zabije to mnie wzmocni i tyle. O jakich okolicznosciach mowisz ? ... nie pochwalam romansow jezeli kobieta jest juz z kims zwiazana a net staje sie ucieczka ... okropne

Gość test o ster on
ok DJ nie unos sie ludzie tutaj wypisuja rozne niestworzone historie ;)

Gość zaniepokojona...
testosteron, do przodu czyli? spotkałeś już się z nią? mieszkacie blisko siebie?? o moich okolicznościach nnie sprzyjających nie będziemy pisać. po prostu nie spotkaliśmy się w odpowiednim czasie, dlatego wyjśc nic nie może.

Gość obca w tym świecie
zaniepokojona...Ja ostatnio jak głupia setki razy czytałam i zmieniałam emeila, którego miałam do niego wysłać. Chciałam by brzmiał tak szczerze i naturalnie. Rozmowy? Codziennie. Szczególną wartość mają dla mnie wieczorne. I w cale nie są na tematy intymne. Takich prawie w ogóle nie ma. Raczej ogólne. Szczere.

Gość test o ster on
nie jeszcze nie... dzieli nas zbyt duza odleglosc czekam na to spotkanie ... :)

Gość obca w tym świecie
Wtedy pochłaniamy się całymi myślami. Wszystko inne nie ma znaczenia. A jak nie ma rozmów jest tęsknota. Ale nie miłość. Tego pewna jestem.

Gość zaniepokojona...
obca, ma tak samo. czasem jednego maila piszę do niego pół dnia. czytam, zmieniam. a jego potrafię sobie zachować i nawet te sprzed kilku tygodni czytać wieczorami, gdy akurat porozmawiać nie możemy :( obca, a nie bałaś się kiedyś, że zauroczysz się zbyt mocno, że jak to się skończy (a kiedyś na pewno) że będziesz bardziej cierpieć niż teraz się tego spodziewasz??

Gość test o ster on
Milosc przeciez tego nie da sie zdefiniowac... bo kto ma do tego prawo ludzie ktorzy przezyli ze soba dzien... miesiac...rok ... pol wieku i nadal chca byc ze soba... ?

Gość obca w tym świecie
Da się. Właśnie zdefiniowałeś. I to się zgadza. Przynajmniej ja tak myślę.

Gość zaniepokojona...
test o ster on, zauroczyłeś się? nie znając ją? rozmawiacie o uczuciach? wiesz, co ona o tym wszystkim myśli???? z Nim na początku szczerze wszystko napisaliśmy. mamy zobowiązania. i wiemy, że przelotny romans, nas nie może dotyczyć, bo tylko niepotrzebnie się rozbudzimy. ale na każdą rozmowę, maila czekam jak na szpilkach. tyle już minęło, a mi nie przechodzi.

Gość test o ster on
hmm... u mnie to byl wybuch ... plomien... przygasl na chwile i znowu nas pochlania ... dziwne to wszystko. Co do milosci to mozna ja definiowac na setki sposobowa ale udowodnic da sie chyba tylko w jeden sposob... poswiecajac to co najcenniesze dla czlowieka... czasem zycie dla drugiej osoby.

Gość obca w tym świecie
A mi się tak dopiero zaczyna. Każdy emeil każda wiadomość każde słowo. Zaczynam wtedy naprawdę odczuwać.

Gość obca w tym świecie
w moim przypadku nie może być miłości nie może być zakochania. W jego zresztą też. Z innej przyczyny, ale też.

Gość test o ster on
:) net jest zdradliwy... stawia wszystko do gory nogami ... najgorsza jest niepewnosc ktora mnie trawi... ja pewnie tez ale tego sie nie da uniknac... pozyjemy zobaczymy co sie z tego urodzi*

Gość zaniepokojona...
test o ster on, anie boisz się że to tylko iluzja? że ona nic nie czuje, że chce tylko rozmaiwać. że nie chce spotkania? musiscie szczerze o tym poromzawiać, żeby wiedzieć na czym stoisz. wierz mi, tak będzie lepiej, żeby od początku wszystko było jasne. chociaż i to nie pomaga. co z tego, że wiem, że nam nie wyjdzie, ale mogę chyba pomarzyć? :)

Gość obca w tym świecie
Zdradliwy? Ja dopiero zaczęłam korzystać w pełni z jego uroków. Dla mnie nie może okazać się zdradliwym. Nie obiecuję sobie niczego. Może brakować tęsknoty. Tak. Tęsknoty.

Gość test o ster on
nie wiem ma przyjechac do Polski jezeli ona tego nie zrobi to ja sie w podroz wybiore :) nic nie trace moge tylko zyskac...

Gość obca w tym świecie
No właśnie. U mnie jest podobnie. Spotkać się raczej nie można. Zresztą nie chcę chyba. Ja mieszkam w Polsce on w Dublinie.