Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POL....9

ILE kosztuje mieszkanie w ......

Polecane posty

Gość POL....9

Czy ktos zna ceny mieszkan z duzymi 2 - 3 sypialniami w Otwocku, Wroclawiu albo Zakopanym?

Gość nie mam..z
google.pl

Gość chyba ZAKOPANEM
:O

Gość chyba ZAKOPANEM
no a we Wrocku takie nowe 3 pokojowe to jakieś 270 tys.zł

Gość POL....9
Zakopane-nym, dobrze ze jeszcze pamietam ze takie istnieje :D:D:D Dziekuje Wam bardzo. Czy mieszkania sa duze w PL? Prosze rowniez o napisanie, czy nadal slychac wszystko co robi sasiad przez sciane?

Gość POL....9
Acha czy lepiej jest kupic za gotowke, czy czesciowo dac na raty z bankiem?

No pewnie, ze lepiej za gotowke :D A mieszkania sa duze i male - jak kto lubi :P Najczesciej jednak slychac sasiadow... ;)

Gość POL....9
Dziekuje Ci Calamity Jane, jestes mila i pomocna osoba. Czy Twoj nikc to z filmu z Doris Day? Pozdrawiam.

🖐️ Kolezanki niedawno kupowaly to sie troche orientuje w cenach ;) Ogolnie to ja bym troche przeczekala, bo to niemozliwe zeby ceny wciaz szly w gore :O Moj nick to na czesc historycznej postaci - a filmow powstalo juz pare na Jej temat ;)

Gość fgbgfjhbvu
co robi sasiad przez sciane? w Ameryce to dopiero sa akustyczne chalupy snobie wstretny emigrantko

Gość POL....9
Dziekuje za podniesienie mojego tematu :D Czy musze proscic Ciebie o zgode, jesli chce kupic mieszkanie rodzicom? Wstretna nie jestem, nawet do rzeczy mhm. Sexy, to moj nick od lat od znajomych i nieznajomych :D:D:D:D

Gość POL....9
CJ, ten komentarz to byl do mnie. Dobrze, ze mam poczucie humoru i duuuuuzo forsy na jego poprawienie. Info jest dla tego .... alfabetuy aghf ,,, jak mu tam :D

POL....9---> Nie napisal do kogo... :P Kwasia---> Ale Zyrardow to nie Wroclaw, heh :( A ile mkw? Bo we Wrocku to sie placi ok 5000 za mkw :( NO, czesem sie cos trafi ;) Kolezanka miala farta i za 3900 kupila - rynek wtorny ;) Ale potem baaardzo podrozalo :(

Gość POL....9
Kwasia to brzmi ciekawie. Lubie nowe i swieze mieszkania. Duzo przestrzeni i swiatla. Dziekuje Ci.

Gość POL....9
Teraz troche niezwykle pytanie A gdzie najlepiej kupic? Czy w duzych miastach jest bezpieczniej czy w malych?

69 metrów kwadr. wiem ,że Zyrardów to nie Wawka, ale za takie pieniądze mam super mieszkanie, dwie łazienki ( jedna na dole, druga na pietrze ) balkon, łacznie trzy duze pokoje plus schody których nie wliczam w metraż.

Gość POL....9
Wroclaw jest piekny. Otwock tez. Czy myslicie, ze Otwock bedzie drozszy od Wroclawia?

No pewnie!! Jak mozna to po co przeplacac :D Zwlaszcza, ze Zyrardow fajny jest :) To to miasteczko, gdzie jest Elektrownia Wodna? :)

nie, niesety nie mamy zadnej elektrowni....... Zyrardów lezy 45 kim od wawy

Otwock drozszy od Wroclawia...? Hmmm... Mozliwe, bo okolice Wroclawia sa rownie drogie jak Wroclw, wiec z Warszawa pewnie podobnie :(

Gość POL....9
Podoba mi sie ten uklad w Zyrardowie. Ile to km do Centrum W-wy? Rzeczywiscie tanio, z 2 lazienkami. Tylko nie wiem, czy te schody to dobre dla starszych ludzi.

spokoooo...... Zyrardów- swoejgo czasu nabardziej niebezpieczne miasteczko w PL. Kradzieże, rozboje , wyrwy...ale juz sie ten koszmar skończył.Można wyjsc na ulice. Wieczorem tez. No i maisto sie rozwija..inwestycje itp.

do Warszawy 25 minut pośpiesznym.osobowy - i samochód- godzinka. Żyrardowianie pracują w Warszawie. Dojazd- no problem.

Gość POL....9
Ile ludzi mieszka w Zyrardowie? 45 km. to 25 min. autem. Dosc blisko.