Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frozen

Ona nie chce tak często...

Polecane posty

Gość smutna żonka
no dobra, my tu gadu gadu a co zrobić,żeby było lepiej? Ile można się upokarzać i prosić? Czy tylko zdrada jest rozwiązaniem? :o

Gość Frozen
Zastanawiam się nad ultimatum ( wiem paskudne słowo...) Jest taki prgram w tele kablówce... Sex inspectors czy coś takiego... Tam często pojawiały się takie problemy. Często udawało się wyjść na prostą dzieki ustaleniu zasad. (Ona bardzo chciała - on nie miał ochoty - to był problem) ---------------------- a) raz w tygodniu kochają się rano ( bo ona bardzo miała na to ochotę, wogóle to niezła nimfomanka z niej była hehe) b) ona musiała coś dla niego w zamian zobić - już nie pamiętam dokłądnie co - ale coś w stylu śniadanie do łóżka, jakaś drobnostka c) przez cały dzień ona nie mogła naciskać na niego że chce się z nim kochać. coś tam jeszcze było ale nie pamiętam dobrze Głównie chodziło o przymusowy kompromis Nie jest to miłe i przyjemne - na poziomie negocjacji, ale potem może być dużo lepiej. Chodzi o zasadę coś za coś...

Gość Spragniona 20 latka
Frozen wiem że mam dla 20 lat ( naszczęscie ) bo dzieki temu wiem że mam szanse poznać faceta który będzie mnie pragnął i pożądał tak jak bym chciała.A póki co to staram sie aby teraz było mi choć w miarę dobrze....

Gość Frozen
Spragniona - czy uważasz że jest coś co może mu się w Tobie nie podobać? Czy to może być powodem?

Gość Spragniona 20 latka
Jeśli chodzi o zasadę coś za coś moim zdaniem może ona odnieść odwrotny skutek . Parner lub partnerka jeszcze bardziej zrazi się do seksu na myśl o tym że zrobi to tylko dla tego żeby druga strona była zadowolona a nie dla siebie.A przecież nie powinno być tak że ktoś nie chce seksu skoro się jest z kimś prawda :(

Gość smutna żonka
nie chce mi się pzregrzewać mózgu i czytać only in English ;) ja już próbowałam wszystkiego- sexy ciuszek, wspólna kąpiel, masaż itp ale ile można? Czy ciągle ja mam namawiać do sexu? :(

Gość Spragniona 20 latka
Myśle że nie bo gdyby tak było powiedział by mi o tym albo nie był ze mną rok czasu pozatym gdy się kochamy jest naprawdę super,on twierdzi że naprawdę mnie kocha tylko że ja mam większy Temperament od niego :(

Gość Frozen
Jeżeli jest dobry związek robi się dużo rzeczy tylko po to aby druga strona była zadowolona - i to bez korzyści dla siebie.... to się nazywa miłość. Jeżeli on nic takiego nie robi - papa póki czas

Gość Spragniona 20 latka
Frozen mam pytanko jesli możesz oczywiście mi odpowiedzieć.Jak kochasz sie ze swoją żoną to czujesz od niej odwzajemnienie czy ona ciebie też zaspokaja?

Gość Frozen
Czuję odwzajemnienie i mnie zaspokaja. Tylko że ja się szybciej regeneruję i mam ochotę już następnego dnia - a Ona nie.... Kochamy się tylko wtedy kiedy Ona ma na to ochote...

Gość smutna żonka
Frozen, rozumiem,że macie dziecko/dzieci. Może dlatego? Wiele kobiet po porodzie traci ochotę na sex :(

Gość Spragniona 20 latka
To możemy sobie podac ręce bo ja jestem w identycznej sytuacji.

Gość Frozen
nie mamy dzieci - wiek 26 lat, miesiąc po ślubie

Gość Spragniona 20 latka
No własnie jesteś miesiąc po ślubie nie macie dzieci.Myślałeś też o tym co będzie jeśli one się pojawią dojdą nowe obowiązki.Co wtedy z seksem?A pomyślałes co może być za kilka lat? Nie mówie tego złośliwie , bo mam podobny problem.

Gość Frozen
Za bardzo kocham żonę ( jestesmy razem 5 lat) żeby myśleć o tym że seks coś tu nadpsuje - prędzej sie do niej dopasuje niż skoczę w bok. A możliwości do zdrady jest bardzo wiele bo mam dosc nietypowy zawód. Tak więc miłość mnie trzyma :D

Gość smutna żonka
sorry Frozen! to przez tą paskudą pogodę, mam niskie ciśnienie i problemy z rozumiemiem czytanego tekstu ;)

Gość Spragniona 20 latka
To życzę powodzenia :) a mogę wiedzieć co to za zawód ? Troszkę ciekawska jestem ;)

Gość Frozen
jestem aktorem

Gość smutna żonka
no tylko pozadrościć żonie takiego męża! Nie dosyć,że bardzo kocha,ma ochotęna sex, to i nie myśli o skoku w bok! takiego, to ze świecą szukać ;)

Gość Spragniona 20 latka
Ciekawy zawód :)

Gość Spragniona 20 latka
Masz rację smutna żono :) i jeszcze chce więcej seksu mmmm

Gość Frozen
hehe a do tego mega przystojny! no i skromny oczywiście :D A tak na poważnie to Ona nawet nie ma powodu żeby być zazdrosna. Może tu poszperać...

Gość smutna żonka
no włąśnie spragniona! taki mąż to skarb! :) ;)

Gość smutna żonka
to daj jej przeczytać ten topik ;)

Gość Spragniona 20 latka
Smutna żonko a mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość Frozen
Bede wieczorem bo teraz muszę pojechać po żonę... papa

Gość smutna żonka
32 :o

Gość Spragniona 20 latka
Kurde jakie to nie sprawiedliwe i upokarzające żeby kobiety tak młode domagały się seksu.Teraz wiadomo smutna żonka skąd biorą sie zdrady :(

Gość smutna żonka do spragnionej
no właśnie! ale ja nie chcę zdradzać( a powinnam już chyba to dawno zrobić ) :o