Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mememe

Czy dobry seks....

Polecane posty

Gość mememe

Czy dobry seks (często, wszędzie, seks oralny, analny, kobieta napalona, gotowa na najdziksze fantazje) faktycznie potrafi na dłużej zatrzymać faceta przy kobiecie? Czy jest jedną z tych kwestii na plus? Przy założeniu że mężczyzna kobietę kocha. Czy może gdy kocha to już nie ma znaczenia?

Gość ...mimi...
na pewno dobry seks cementuje związek

Gość xyzed
mememe tak właśnie jesy jak piszesz ale faktycznie w przerwach nie zapomnij o piwku dla twojego faceta np.piwku rozlanym na twojej muszelce ;)

dobry seks jest wazny, ale pamietaj zeby pamietac o swoich potrzebach a nie tylko o potrzebach partnera...

Gość xyzed
Tyż prowda ;)

a jak myslisz? dlaczego kochankowie sie mnie trzymaja? bo jestem w stanie zrobic wszystko...no poza paroma ich fantazjami przekraczajacymi moje mozliwosci psychiczne..seks sprawia mi niebywala radosc i przyjemnosc....oni wrecz uwielbiaja jak okazuje im te przyjemnosc...potrafie reagowac na pieszczoty...

Gość ciebie kochankowie uwielbiają
bo jesteś jak kurwa, tyle że nie musza płacić:)🖐️ Pozdrowienia dla męża!

Gość siksa28
nie jest kurwa tylko osoba ktura lubi i umie uprawiac sex czyzbys byl zazdrosny ja ja rozumiem

Gość siksa28
dawanie przyjemnosci niejest niczym zlym

dzieki za pozdrowionka dla meza...na pewno przekaze....moze i mam kurewska nature....ale staram sie nie oceniac ludzi nawet ich znajac...zatem daruj sobie epiteciki jakimi mnie obrzucasz...i tak sobie nic z nich nie robie...pozdrawiam Cie Sikso 28...

Gość ja bym nie
wiesz miauczydelko dlaczego oni tak gadaja? bo z kims innym uprawiasz seks a nie znimi :) ja tez kiedys to mocno przezywalem, ze koledzy dupczyli sie a ja nie i cholera nigdy sie nie zalapalem na seksik i tyle

hmmmmm...hihihihihii....nie jestem w stanie dogodzic wszystkim na kafe...cokolwiek by to znaczylo hhahaahahah...

oczywiście, że seks bez zobowiązań jest wskazany...a bycie kochanką? Nie wiem- jestem sama.....ale wyzywanie kogos od kurwy przesadzone?czlowiek jest tylko czlowiekiem i zawsze bedzie korzystal z uciech zycia. TAKI SWIAT, TACY LUDZIE, a ten \"Pan \" u gory ktory tak nazwal \"kolezanke\" widocznie NIGDY nie zaznal dobrego seksu z kobieta :))

Gość bvnvn
dobry seks umacnia zwiazek ale go nie buduje, pamietajcie o tym. jesli para sie nie dogaduje, ale w lozku ma udany seks to predzej czy pozniej sie rozstana, jesli jednak sie swietnie dogaduja, takze w sypialni, to sie razem zestarzeja :) pozatym skad pomysl ze analny seks, wyuzdana kobieta itd. od razu znaczy udany? zdziwie was kobiety ale nie kazdy facet marzy o tym aby ladowac w odbyt swojej kobiecie, albo spuszczac sie jej na twarz i rozcierac to. owszem, lubie lodzik z polykiem, ale bez przesady... walenie sperma po pokoju to nie seks, przynajmniej nie dla mnie

bvnvn- co za trafne wnioski.... bardzo madry tekst. Nie wiem kim jestes, ale gdybys byl facetem ,to czuje ,z e chcialabym z toba byc .Mezczyzna z takim podejsciem do sexu to skarb. Tak trzymaj dalej!!!! Pozdrawiam!!!!!

Gość ja 2
Miauczydelko.... to wyciruch i szmata......