Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksieńka111

kobiety po ślubie piszcie!!!!!

Polecane posty

Gość Ksieńka111

jak miałyście pierwszy tanieć na weselu??? mam wesele ze miesiąc i nie wiemy co wybrać... praktycznie każdy bierze jantarke ale ja bym wolała coś mniej znanego. prosze odpiszcie

Gość my wybraliśmy piękny
utwór What a wonderful world L. Armstronga:)

Gość Ksieńka111
bo ja myślałam o piosence Richarda Marksa

My mieliśmy \"Wielką miłość\" ale popieram Richarda Marksa bo to NASZ ukochana piosenka z czasów narzeczeństwa:) Chcieliśmy wybrać ten utwór ale orkiestra nie miała go w repertuarze:( To dobry wybór :) :) :)

Gość asaaaa
może np weźcie sobie kołysanke albo krawczyka???

A moja siostra w sierpniu brala slub i dali taki numer ze....Ukrywali go skrzetnie a nauczylis sie \"Time of my life\"...z \"Dirty Dancing\"...mowie Wam ale był odjazd...Oczyswiscie orkiestra byla wtajemniczona gdyz musieli sie specjalnie nauczyc kawałaka grac i spiewac ....ale było warto-Super!!-Na koniec gosc z orkiestry stwierdzil ze pierwszy raz mu sie zdazyło aby Mlodzi mieli taki pomysł niecodzienny.. A moja druga siorka jak brala slub to uczyli sie specjalnie Walca Angileskiego do piosenki\"Wonderful World\"-Roda Stewarda( w oryginale Armstronga)....Tez wyszło swietnie...No to tyle-mysle ze aby był efekt trzeba włozyc jakis wysilek.. Powodzenia i duuzo szczescia!!!