Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 6, 2006 :D kurcze mój brzuch nie ma dna w te dni przed, frytki, kurczak, batonik, puszka kukurydzy, kanapki, chipsy.... itd itp.. idę sobie zagrzać pomidorową :D JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowe powietrze 0 Napisano Listopad 6, 2006 mam to samo :( właśnie zajadam czekoladki kindera na przemian z kanapkami z serem żółtym, oliwkami i czosnkiem w oleju :0 dodatkowo mój brzuch wygląda jakbym była w ciąży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 6, 2006 Ja skończyłam czekoladę i jem teraz zupę pomidorową ale to nie koniec na pewno... Wyglada na to że jesteśmy dla siebie odbiciem w lustrze bo tez mam brzuch jak w 5 miesiącu ciąży... Pozdrawiam i smacznego... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Listopad 6, 2006 I tego właśnie nie rozumiem. Obżeranie się w przed owulacją - ok, matka natura łudzi się, że w tym cyklu jajeczko zostanie wykorzystane, jak należy, i gromadzi zapasy dla malucha (w końcu nigdy nie wiadomo, czy w stanie błogosławionym codziennie uda sie upolowac mamuta ;) ). Ale dlaczego przed miesiączką :(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatuś 0 Napisano Listopad 6, 2006 Boże, mam to samo... ostatnio na warsztacier łakotki z cukrem... paczka na jedno posiedzenie :O a brzuch jak w 4 mcu :O a potem mam wyrzuty jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmura_Gradowa 0 Napisano Listopad 6, 2006 Jezuuuu... a myślałam, że tylko ja tak mam :P Obżeram się strasznie i ciągle mam ochotę na coś innego - głównie na czekoladę! :O To okropne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynka_ 0 Napisano Listopad 6, 2006 ufff a ja myślałam że tylko ja tak mam. Tylko że u mnie to nie jest przed tylko w ciągu pierwszych dwóch dni zazwyczaj. Dzisiaj zjadłam od kąd wróciłam z zajęć wafelka, cekoladę, 3 kanapki, talerz pomidorówki i 3 placki... aaa i puszke groszku :D ehhh :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ornamentowna Napisano Listopad 6, 2006 tez tak mam, a jak jeszcze dodatkowo CZEKAM na ten okres (nie jem tabletek), zawsze mam w glowie wizje ciezarnej jedzacej kiszone ogorki i strach w oczach ;) (ale dzis wlasnie dostalam, apetyt zmniejszyl sie od razu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onka222 0 Napisano Listopad 6, 2006 u mnie jest bardzo podobnie brzuszek o wele większy niż zwykle no i obzeram sie na maksa! masakra! moge jesc na przemian czekolade potem sledzie owoce potem bułeczka obojetnie co aby jeść i jeść... no ale z naturą trudno wygrać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 7, 2006 Dziewczynki wszystkie Was pozdrawiam i przybijam z Wami 5 :D :) przyznam się że właśnie zjadłam 2 zapiekanki podczas wertowania kafe... i jakoś nie czuję się opchana... Idę spać najlepszy sposób na głód (?!) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 8, 2006 Hej :) a ja dalej jem... kolejny dzień... dziś już drugi talerz makaronu z sosem a jest 11... :D :O nie wspomnę o batoniku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 8, 2006 kajzerka mój sos był też z mięsem :D przyznam się, że nawet w golonkę bym się wgryzła :P Dzięki, ja Tobie też życzę jak najszybszego okresu :D a tymczasem SMACZNEGO! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowe powietrze 0 Napisano Listopad 8, 2006 ja mam dziś pierwszy dzień i zachowuję się jak odkurzacz :/ Płatki z mlekiem, cynamonem i cukrem, solanka, bułeczka słodka, cały worek kaszy z sosem i słoik sałatki. no i cała czekolada oczywiście :) teraz czekam na makaron zjem sobie z oliwą czosnkiem i całym serem żółtym jaki znajdę w lodówce, mniam na szczęście dziś mam nieco mniejszy brzuch i nie czuję się już taka napuchnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 9, 2006 kajzerka nie żartuj z tym wywoływaniem wymiotów... No i nadszedł ten \"krwawy okres\" już tak nie mieszam jedzenia ale dalej dużo jem... z dnia na dzień powinno być lepiej - normalniej :) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sephi Napisano Listopad 9, 2006 hehe to ja mam chyba caly czas owulacje ze moj organizm tak chce zebym gromadzila jedzonko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Listopad 10, 2006 ja jak mam okres i te wstretne bole brzucha to zaczynam duzo jesc....bo najpierw ten bol przypomina mi bol z glodu i zaczynam duzo jesc.a bol i tak nie przechodzi bo to nie z glodu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Listopad 27, 2006 zjadlam dzis - czekoladowego cukierka, poltorej kanapki, batona, miseczke kapusty z indykiem i makoronem, parowke na cieplo (bez skojarzen :P ) i ide zobaczyc co jeszcze jest w lodowce... jesc jesc jesc jesc jesc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 28, 2006 :D Witam ponownie :D znowu zbliżają się TE dni więc obżeram się już od rana :D rybka, kurczaczek, pasóweczki, obiad ogromnych rozmiarów (również bez skojarzeń :D ) itd itp... a brzuch coraz większy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Listopad 28, 2006 to moje konto dziś - tabliczka gorzkiej czekolady, 3 kawałki dużej pizzy, wieeeelki kawał lososia i frytki :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrrrysiaa 0 Napisano Listopad 28, 2006 ja też obżeram się jak ś*****:P i też mam wyrzuty sumienia:P najgorsze jest to,że jem dosłownie wszystko:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala mi. Napisano Listopad 28, 2006 hehe, to tak jak ja dziewczyny :) Ja jem strasznie duzo przed okresem i ciagle jestem glodna.Mam wrazenie, ze moj zoladek jest wtedy dziurawy.Zjem a za 15 min burczy mi w brzuchu :D Gdy zaczyna sie okres wszystko mija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 29, 2006 To co dzisiaj jemy? :D Ja teraz wyżeram nutelle łyżeczką ze słoika :D Smacznego wszystkim :D Ps. wiecie co ? a mi z tym obżarstwem dobrze... :D taka usprawiedliwiona sie czuję trochę... przeciez to tylko kilka dni trwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chwalisz sie czy żalisz Napisano Listopad 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Listopad 29, 2006 a ty zazdrościsz czy czujesz się lepsza? ja nie mam nutelli! a jak wspomniałaś o niej, to chętnie bym zjadła :) dziś już tyyyle nie jem, a okresu brak... dziwne... ;) chyba powinnam coś zjeść pro-forma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Listopad 30, 2006 Eee to pewnie jakaś flustratka na wiecznej diecie była :D A ja poza tym, że sie objadam to już w trakcie jedzenia np. kiełbaski myślę co tu z lodówki znowu wygrzebac :D A na okres jeszcze 2 -3 dni sobie poczekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Listopad 30, 2006 ja tez tak mam:) a brzuch masakra wyglada jak u ciezarnej. a jem wszystko co mi w reke wpadnie a pozniej znowu kilka kg do przodu:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Listopad 30, 2006 a ja dziś w miare skromnie - 4 kanapki (2 z topionym serkiem z rzodkiewkami i 2 z szynką i pomidorem), miseczka ryżu z warzywami i pół kilo bobu :P achh i zapomniałabym, tabliczka czekolady :P:P:P ten temat jest straszny, jak go czytam to czuję się głodna. chyba coś pójdę wszamać, choć miałam straszne wahania odnośnie sumienia względem tej czekolady (świeć panie nad jej duszą ;) ). jakąś kanapeczkę zjem. jedną jedyną. albo jajecznicę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Grudzień 4, 2006 I nadszedł już drugi dzień okresu... jedzenie mnie nie rusza... choć imieniny były i w lodówce zostały najróżniejsze \"pyszności\"... :P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JUSTI 22 Napisano Maj 28, 2011 Matko, a ja sie zadręczam, że jestem obżartuchem. myślałam, ze to tylko mnie dotyczy... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie walczę ze sobą zeby Napisano Maj 28, 2011 się udać do sklepu, chyba okres się zbliża bo mi się słonego i pikantnego chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach