Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejeta

krostki w okolicach intymnych

Polecane posty

Gość przejeta

jetsem dziewczyna i mam takie biale krostki jakby sa niewielkie i mam je glownie nad tym czyms co przykrywa lechtaczke tam na gorze i tylko tam czym moze to byc spowodowane? a moze to noramalne? mam tak od dluzszego czasu i nie mam zadnych innych objawowo typu swedzenie zaczerwienienie pieczenie czy jakies inne

Gość xxx_22
Nie martw sie ja tez mialam to samo i zniknely tak samo niespodziewanie jak sie pojawiły :)

Gość przejeta
ale ja tak mam juz od dluzszego czasu nie sadze zeby to samo zniknelo czemu tak mam?

Gość xxx_22
Skoro tak cie martwi to moze idz do ginekologa ale ja tez mialam pare razy te krostki i zawsze znikaly ale pozniej znow sie pojawialy.Tez nie wiem od czego to moze byc...

Gość xxx_22
Ale nie sadze zeby to bylo cos zlego wiec mysle ze nie masz sie czym martwic :)

Gość przejeta
czy moglby sie ktos jeszcze wypowiedziec na ten temat? ale u mnie to nie znika i pojawia sie na nowo tylko mam to caly czas nie chodzi o to ze meni to martwi jakos bardzo tylko ze to nie wyglada ladnie

Gość Hurricane20
ja na penisie mam białem krostki od paru lat i wiem że to normalne że są to mieszki włosowe tylko że tam włosy nie rosną bo nie mogą, gdzie indziej piszą o plamkach Foydce'a ale mi to dermatolog obejrzał to nic takiego jak chcesz pooglądać dokładne zdjęcia narządów płciowych to poszukaj piercing narządów płciowych tam są dobre zbliżenia i sobie porównasz, ja tak porównywałem moje kropki na penisach.

Gość przejeta
czy moglby by sie jakies panie wypowiedziec czy tez tak maja ? bardzo bym prosila

Gość też przyłaczam się do zapytań
u mnie jest duzo grudek na wargach mniejszych wyczuwalnych i widocznych przy ich rozciągnięciu - czy to fizjologia czy podskórna grzybica ?

Gość przejeta
ale ja nei mowie o wargach tylko o tym ze mam te krostki wyzej nad tym ze tak powiem dzyndzelkiem :D pod ktorym znajduje sie lechtaczka i tylko tam jej mam wyglada to tak jakby tam w srodku bylo cos bialego probowlalm to wycisnac ale to jest strasznie male i nie dalam rady czy to jest normalne?

Gość to dą prosaki

Gość uspokojona
też to mam i mam na wargach i tam gdzie mówisz więc chyba to nic złego:) szczerze to mnie troche uspokoiłaś bo też sie obawiałam że to coś złego :)

Gość hej ja mam
hej ja mam cos podobnego bylam z tym u ginka i mi powiedziala ze to nic takiego ze moze sie to robic od golenia ale dla pewnosci radzilabym wam sie wybrac do lekarza z tym bo nigdy nie wiadomo

Gość kolarz
to kolejna faza rzeżączki. Dermatolog i ginekolog się kłaniają.

Gość Martyniś
Też tak mam. Wgl ja jestem ciamajdą i się zawsze zatne tam wiec może od tego XD