Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Co ważniejsze seks czy uczucie?

Polecane posty

Gość help..
sex z uczuciem:)

Gość jak to co
jak czlowiek niedojrzaly to seks, a jak dojrzaly to uczucie jak czlowiek wierzy w milosc to uczucie, a jak nie wierzy to sex jak czlowiek sie przejechal na kims powaznie to seks, a jak nie zawiodl sie milosnie to uczucie jak nie potrafi kochac to seks, a jak potrafi to uczucie jak jest prawiczkiem to czy dziewica to seks przewaznie jak jest doswiadczony i niedziewica to uczucie przewaznie jesli jest zbokiem to seks, a jak normalny to uczucie

Gość denda
jeżeli nie ma miłości to sex mi nie smakuje... myślę że jestem gotowa być dokońca z tym partnerem którego kocham i go nie zdradze, Ja poprostu nie umiem się kochać bez miłości!

Gość sdsd
bez uczucia to ja się mogę sama zaspokoić i jest super

Gość czyzby to forum klamalo
w koncu tyle sie slyszy o zdradach trojkatach braku uczucia a tu na takie pytanie wszystkie dziewczyna wypowiadaja sie jakby wszystko do lozka szly tylko z milosci i gadaja takie farmazony

Gość TAKA JEDNA *
Jak można powiedzieć ,że miłośc się nie rózni niczym.Jeski kochasz to potrafisz wyzec się seksu , a to dla tego że czasem facet jest chory na fiutka i nic z sexu. To jest miłość , kochasz ,nie masz sexu, nie zdradzasz go .Może uwazacie inaczej , ale to jest moje zdanie.

Gość zgadzam sie

Gość xyzed
U kobiet najpierw uczucie potem seks,a u facetów najpierw seks potem uczucie. Stare jak świat :classic_cool:

Gość ja bym nie
to dlaczego jest tyle niedziwic na swiecie? ze ja na takie trafialem? podobno milosc jest jedna a jak popatrzec to niektore dziewczyny mialy po prau chlopakach i twierdzily ze ich wszystkich kochaja, otoz blad wy ich nie kochaliscie tylko macie duzy apetyt na seks i czasem wiekszy niz nie jeden mezczyzna, a mezczzna jak mezczynza jak kobieta da to przeciez nie wycofa sie tylko wezmie co jego

Gość dude
najokropniejsze sa uczucia kobiet :p