Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokainka*

sex w wieku16 lat z chlopakiem w wieku 18 lat Co SADZICIE??

Polecane posty

Chciałabym sie dowiedziec co o Tym Sadzcie.. Starsznie mnie to meczy i chciala bym znac opinie innych nastolatek ktore maja podobnie.. Pozdrawiam

Gość bzium bzium
norma...mniej wiecej kazdy w tym wieku zaczyna....ale nie zapomnij o tabletkach....na samych gumach bym nie jechala..

tabletki tez.. mi chlopak na to nie pozwala poniewaz... uwaza ze to zle wplywa na organizm.. sama mysalam o taletkach ale sie nie przekonalam jeszcze o tym...

Gość pomysl co by bylo w w razie
wpadki. przedstaw sobie dokladnie taka sytuacjie, wpadka moze byc zawsze.

Gość ja mam przepis na twój
problem szkoła szkoła i jeszcze raz szkoła dowiesz się wreszcie jak należy się zabezpieczyć bo nawet do takich tępych głów to po jakimś czasie dociera a jak będziesz siedzieć na forum to zajdziesz w ciąże :P

chcaila bym zebyscie mi powiedzieli co o tym sadzicie czy to cos złego jak w tym wieku mlodziez sie kocha... juz nie chodzi o sam sex.. ja przykłądowo uwiebiam byc calowana.. pocałunki to napwrde cos pieknego.. Calowac i byc calowana ahh

Jestes już do tyłu o jakieś 3 lata. Słyszałam, że teraz to podobno zaczyna się w w ieku 13 lat. I w ciąze sie nawet nie zachodzi...

w ciaze nie zadje oto sie niemartw:p zabezpieczam sie :PP:)) znaczyi tak narazie wogole niemam stosunku.. dopiero na swiet jak moj chlopak wroci pewnie ..:P wiec o dziecko czy zajscie w ciaze sie niemartwie

Gość gimgówno gimgówno
co za smród :o

zadne gimgowno chodze do liceum.. a to ze nie umiesz napisac swojego koemntarza na ten temat twoja sprawa ...

Jestes już do tyłu o jakieś 3 lata. Słyszałam, że teraz to podobno zaczyna się w w ieku 13 lat. I w ciąze sie nawet nie zachodzi...

Gość gimgówno gimgówno
i chuj :classic_cool:

Gość znaczy sie
teraz mlodziedz sypia ze soba tylko z ciekawosci bo nie powiecie mi ze w takim wieku uczucie jest trwale i prawdziwe, przeciez wy nie wiecie jakiego wogole faceta szukacie, jedno jest pewne szukacie dla pozbawienia sie dziewictwa nic wiecej, do uczucia tez tzeba dorosnac

ja tez mialam 16 lat jak pierwszy raz to zrobila, i teraz wiem ze bylam za mloda, i mam dziwny stosunek do seksu..ale i tak zrobisz co chcesz, pamietaj o zabezpieczeniu...i nigdy nie licz na jego zabezpieczenie, musisz sama o tym myslec, nie daj sie nabrac na przerywany stosunek, wiekszosc facetow nie lubi gumek i woli przerywany a to zadne zabezpieczenie.

Gość bihihihi
uja mialam 17 on 19 :) wiec luzik :) MY tylko na gumkach ejchalismy ale on nie konczyl i tak w srodku :)

Gość katiiiiiiii
jestes za mloda , on tez szczeniak, ja w wieku lat 16 nawet o tym nie myslalam, opusc sobie

Gość przygotuj sie na BECIKOWE

Gość przygotuj sie raczej na
PIEKNE (oby) CHWILE good luck

Gość dfkmlfke
jestes za mloda! poczekaj jeszce z rok

Gość 1000 razy albo 2000
tragedia uczyć sie a nie o bzykaniu myśleć..mamusia potem będzie dzidzie utrzymywać i bezrobotnego zięcia