dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Listopad 7, 2006 Jak czesto? Kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiikunia 0 Napisano Listopad 7, 2006 co niedzielę. Wierząca, praktykująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Listopad 7, 2006 nie, ew. na ślub koleżanki/kolegi ateistka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malkatka Napisano Listopad 7, 2006 tak co niedziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 34 Napisano Listopad 7, 2006 Facet tez nie mam , ale za to mam wibrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Listopad 7, 2006 a ja mam i faceta i wibrator :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2006 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona marchewka Napisano Listopad 7, 2006 bardzo rzadko, okazjonalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Listopad 7, 2006 Nie! Ale ateistką nie jestem i nie zarzekam się, że nigdy nie pójde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaK 0 Napisano Listopad 7, 2006 jak śa chrzciny,albo sluby to pojde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach