Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we belpng together

czy brać dalej ten antybiotyk?????

Polecane posty

Gość we belpng together

wczoraj , podczas wiztyt,mój lekarz rodzinny przepisał mi antybiotyk.jednakże w aptece nie posiadano tego leku, więc pani farmaceutka wydała mi inny lek, który óżnił się od tego , podanego na recepcie tylko nazwą mająć jak to pani w aptece stwierdziłą taki sam skład. po przyjęciu jednej tabletki po pewnym czasie wystąpiło u mnie zwrócenie zawartości żołądka, wymiotowanie trwało trzy godziny. brać dalej ten antybiotyk?? przepraszam za zaśmiecanie, ale perspektywa,ze znowu będę przez parę godzin leżała przy misce przeraża mnie

A sprawdzialas w ulotce jakie sa dzialania nieporzadane, czy skutki uboczne;) Moze jesytes uczulona na jakis skladnik leku, a moze masz grype zoladkowa;) ja bym nie brala tylko sklontaktowala sie z tym lekarzem. A moze lepiej bylo pojsc do innej apteki gdzie by byl ten sntybiotyk;)

Gość we belpng together
no właśnie w ulotce wymiotowanie podane jest jako jeden ze skutków ubocznych, jednak ja po żadnym innym antybiotyku , który brałam w ciągu przebytych chorób nie wystapiły u mnie żadne ze skutków ubocznych, mój organizm bardzo dobrze toleruję wszelkie leki.nie jestem tez na żaden lek uczulona.znowu musze iśc do lekarza.