Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ********6 grudzień***********

Podajcie jedną rzecz, którą chcecie dostać pod poduszkę

Polecane posty

to ja Wam powiem, że jesteście gupie i całkiem się już gubicie :P :P :P :P :P :P Ja wiem wszystko kto jest kim :) nie dam się zaskoczyć :classic_cool:

Jak jesteś taka mądra to powiedz gdzie jest teraz Myrevin?:-) Petronela-nieprzekonałaś mnie!!!!!!

Ale się obśmiałam :D Dzięki dziewczyny :classic_cool: i .... Myrevin (choć nie wiem, czy to nie to samo przypadkiem :P)

Pijawka masz coś do mnie 😠 może się zakochałaś co?? :classic_cool:

luuuuuudzie sama sie pogubiłam :P smieje normalnie w głos teraz :)

Czemu wszyscy mysla ze ja to Karnityna :O Godne pozalowania :O

pijawka-no i co z tego,że widzisz nasze IP?wywalisz nas czy podasz nasze inne niki?Przecież nikomu nierobimy krzywdy,A ze mam obsesję na pkt.Myrevina to już się nadaję do leczenia!!!

fucking>>>>>kurde nie mam nic wspónego z Fallusem :) wiem jak On wygląda ale nić poza tym :) P.s. To Anioł jest :P

Za chwile przesadzicie :) i nie bedzie juz zabawnie :P

ulalala z tych nerwów zaznaczyłam nie tak jak trzeba😭 tyle zaznaczania na marne😭 rzygu rzyg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No dobra to ja się przyznam jestem Fallusem :) i co gupio Wam teraz :classic_cool: