Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicka...

Pomocy!!!Garbie się...

Polecane posty

Gość bez nicka...

Jak znacie jakieś skuteczne sposoby na nietrzymanie pleców prosto to prosze napiszcie Dla mnie to poważny problem nie moge zapanować nad swoją postawą ciała Od jakiegoś czasu coraz więcej osób zauważa i zwraca mi uwagę żebym nie garbiła się obiecuje sobie że więcej nie będę ale to jest silniejsze ode mnie :( Nie wiem co już robić jakich sposobów użyć na moja wadę postawy.

Gość zakunnnkaa
A popularny pajaczek? ostatnio widzialam w katalogu Quelle rozne takie w stylu pajaczka, ale nie robiace halasu, tak Cie trzymaja ze musisz trzymac sie prosto :)

Gość proponuję sport
na garbienie się najlepiej pomogła mi jazda konna, wymagana jest elegancka i ładna postawa, wyprostowane plecy, pierś naprzód, lekko ściągnięte ramiona, brzuch się wciąga sam. Jazda konna świetnie wyrabia postawę, kiedy musisz na koniu wyglądać elegancko (nie ma nic paskudniejszego niż garbaty jeździec z wiszącymi nogami - polecam zrobić sobie zdjęcie, sam śmiech), to ci wchodzi w nawyk. Basen też nieźle działa i ogólnie każda gimnastyka.

Gość bez nicka...
myślalam o zakupie pajaczka ale jego mozna ponoc tylko nosic 10 min dziennie :( slyszalam ze pomaga spanie, jak najczestrze lezenie na brzuchu ale watpie zeby to cos pomoglo

Gość bez nicka...
na basen moglabym i chcialabym chodzic ale nie umiem plywać :(