Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

kredyt na zakup domu!!! czy zna się ktoś na kredytach!!!??

Polecane posty

Zdecydowaliśmy się na zakup domku segmentu pod Warszawą a dokładnie w Józefosławiu, i mam pewien problem z udzieleniem kredytu. Jestem ciekawa czy macie na ten temat jakąś wiedzę i może mi coś poradzicie. Z naszej strony tzn. kredytobiorców wszystko jest ok. Spełniamy wszystkie wymagania i jest super. Niestety ze strony dewelopera dopatrzono się pewniej nieprawidłowości, mianowicie w spisie dokumentów, jakie powinien dostarczyć lub udostępnić dokument dot. Zatwierdzenia podziału działki pod budowę. W związku z brakiem tego dokumentu bank ma pewne wątpliwości czy w ogóle udzielać kredytu pod tą nieruchomość…. Jestem w fatalnej kropce bo nie wiem co robić, jeszcze w dodatku mam możliwość zmienienia pracy ale jestem uziemiona , ponieważ analitycy którzy zatwierdzają kredyty mogą w każdej chwili zadzwonić do mojej firmy z pytaniem czy tu pracuje…. Proszę o jakieś wsparcie, może macie doświadczenie….

Gość eheheeh
tu nie chodzi o wiedze o kredytach tylko o uzupelnienie dokumento, jesli dewelopr nie ma jakiegos dokumentu to sie tym zainteresuj! chcesz kupic dom ktory sie np. okaze samowola budowlana?

ten deweloper juz wybudowal kilka osiedli i załatwial kredyty na tę inwestycje , tyle że okazało się że nie ma dokumentu \"wyrys z podziału działek\" ale jest wypis..

Gość doswiadczona41
mam juz sporo doświadczenia z bankami jeśli miałabym polecać to chyba jest tylko jedyna solidna firma na rynku na stronie www.kredytnadom.net.pl wpisując w wyszukiwarce kredytów Kmax mozna znaleźć jej ofertę to sa chyba najtańsze kredyty jakie mogą być, forma spłaty całkowicie dopasowana do możliwości kredytobiorcy a co najważniejsze minimum formalności i nie potrzeba wykazywać dochodów!!