Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malga

korepetycje dla maluchów

Polecane posty

Gość Malga

Planuje rozpoczac dawanie korepetycji z jezyka angielskiego. Jezyk znam dobrze, choc nie studiuje anglistyki (jestem na 4.tym roku innego kierunku). Jak myslicie, ile powinnam wziac za godzine? Mieszkam we Wroclawiu, nie wiem, na ile "zejsc" z ceny zeby ten poswiecony dzieciom czas mi sie oplacil. Planuje dawac korepetycje dzieciom z nizszych klas szkoly podstawowej, dla bezpiczenstwa, zeby nikt nie mogl zarzucic mi jakiejs niekompetencji (choc ze straszymi tez daabym spokojnie rade). Prosze o rade

Bylabym wdzieczna za jakies wskazowki, choc widze, ze ciezko z sila przebicia na tym forum ;) hihi

Nie mam pojęcia, jaki jest cennik we Wrocławiu, ale wiem jedno: maluchy wcale nie tak łatwo uczyć, bo szybko się nudzą i nieraz trzeba się więcej naprodukować niż przy gimnazjalistach... Zabawy itp.

jesli nie studiujesz zadnego kierunku dydaktycznego to sie nawet nie bierz za korepetycje! Dzieciaki sie o wiele trudniej naucza ;) zreszta sama znajomosci jezyka nie gwarantuje ze bedziesz umiala ta wiedze przekazac dalej! :P

Gość buliuli
malag a- ja tak dzieci uczę juz od 4 lat mam 2 przedszkolaków - za lekcje biorę 25 zł to jest godzina zegoarowa. ucze też starsze dzieci. języka nie studiuje tak jak ty ale dobrze m ito wychodzi, co roku mam chętnych;) ah - jestem ze stolicy. jesli chodzi o sama naukę to trzeba opracować plan - zasada: nauka przez zabawę! przynajmniej w przypadku małych dzieci tak jak moje przedszkolaki. zabawy to np gry planszowe w ramach ktroej nazywamy np zwierzątka, ćześci ciałą ; rysowanki, zabawa w rozkazy;) generalnie takei lekcje z dzieciakami sa fajne! moje przynajmniej sa bardzo zadowolone;) powodzenia zyczę

Gość buliuli
jeszcze jedno: napewno zeby uczyć musisz bardzo lubić maluchy!! to podstawa;)

^ Zgadzam się z poprzedniczkami odnośnie zabawy. Ja przy maluchach narobiłam się więcej niż przy wyższych klasach podstawówki i gimnazjach. Takie małe dzieci szybciej się nudzą :) Musi być wesoło i ruchliwie, żeby coś z tego było :D

Dzieki za porady :) Mam dosc dlugie doswiadczenie z dziecmi (pilnowalam swego czasu takie w wieku przedszkolnym i mlodsze) i mysle, ze od tej strony dam sobie rade ;)) Pozdrawiam (cena 25zl. to taka o jakiej myslalam...zobaczymy)