Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka435

PODLAD RIMMEL RECOVER

Polecane posty

Gość agatka435

Strasznie mnie kusi podklad z rimmela RECOVER :) mam jasna buzke i potrzebuje jakiegos jasniutkiego odcienia ale nie wiem jaki wybrac czy nr 100 ivory czy tez 103 ivory true? Czy bardzo sie od siebie roznia? Moze ktoras z was miala ktorys z nich bylabym bardzo wdzieczna :)

Gość agatka435
podnosze

Gość alekxx
ja używam, jest świetny zarówno ivory jak i ivory true

Gość agatka435
a ktory ladniej wyglada na buzi??mam jasna buzke...

Gość ja uzyuwam podkładu
ja używałam tego podkładu w lato... skończyłam na trzech aplikacjach a teraz stoi w szafie i zeka chyba az go wyrzucę:o Lubię kosmetyki Rimmel, bo mają dobre tusze i fajny, bo jasny i dobrej jakości puder sypki, dobrą kredkę do oczu, co wsród niskopółkowych kosmetyków rzadko się zdarza. Ale... ten podkład koszmarnie podkreśla suche i łuszczące się skórki, więc jeżeli masz choć trochę suchą i łuszcząca skórę, to go nie polecam. Ja taka mam i dlatego nie mogę go uzywać. Poza tym jest dość przyzwoity. Faktycznie jest jeden z niewilu, które mają jasny odcień. Osobiście miałam odcień 100 i dla mnie jako dla czołowego bladziocha jest dobry na lato, zimą nieco za "złoty", ale odcień ładny.

Gość ja uzyuwam podkładu
aha, no i nie należy zapominać, że nie jest kryjący i że ma w sobie takie małe świecące drobinki. Mnie by to mzią irytowało... I jest mało eleganckie.

Gość agatka435
a ten nr 100 ktorego mialas to jaki ma odcien??

Gość ja uzyuwam podkładu
no włąśnie taki jasny, ale lekko złocisty, ciepły.

Gość agatka435
to naprawde cieplutki kolorek? bo waham sie miedzy 100 a 103 ivory true...i nie wiem ktory wybrac...a czy ten z nr100 nie jest za blady zebym nie wygladala jak kosciotrup :)

Gość agatka435
bardzo prosze o odp

Gość w i z a ż y s t k a
dobieraj podkład do karnacji!! słoneczne do ciepłej a różowe czy w odcieniu kościsłoniowej do zimnej! podkład może być o ton jaśniejszy od naturalnej karnacji ale nigdy nie ciemniejszy!!!!! jeślipo nałożeniu podkładu masz wrażnie, że jesteś zbyt blada można to łatwo wyrównać przy pomocy odrobiny pudru brązującego lub różu w odpowiednim kolorze

Gość agatka435
dzieki za rady :) chcialam tylko zeby ktos mi napisal czy ten kolorek ivory nie jest za jasny i jak on w ogole wyglada na buzce?

Gość w i z a ż y s t k a
ale tak sie nie da!!!!!!!!!bo każdy ma inną karnacje!! na jednej buzi będzie on wyglądać świetnie a na innej koszmarnie! najlepiej udaj sie do perfumerii gdzie można każdy kosmetyk wyprubować na sobie i poproś o porade ich konsultanta czy wizażyste. w douglasach i sephorach powinnaś znależć fachową pomoc

Gość alekxx
zapewniam cię, że jak nałożysz ivory to będzie ok, ten podkład ma to do siebie, że pięknie się komponuje i wygląda naturalnie, a błyszczące drobinki ? Cudo !!

Gość moim zdaniem ten podkład jest
kiepski. Ale kolor możesz kupic jaki chcesz, bo i tak na skórze praktycznie go nie widać. Ale lepiej ten jasny.