Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigułeczka

jakie pigułki radzicie?

Polecane posty

Gość pigułeczka

zazywałam juz minulet i obecnie biore yasmin,ale ani jedno ani drugie mi nie odpowiada,brałam tez plastry,ale po nich stasznie przytyłam:( szukam pigułek po ktorych libido nie spada ponizej 0 ;p i po ktorych sie nie tyje i ktore wogole sa dobre:) wiem ze na kazdy organizm działaja inaczej,ale moze cos doradzicie?

Gość tak doradzimy
z takimi pytaniami idź do lekarza bo nikt Ci w tej sprawie nie doradzi na odległosć!!! A nawet jak doradzi to i tak nie będzie to niczym uzasadnione bo lekarz musi Ci piguły dopasować...

Gość *cilest
mi bardzo odpowiada, z tego co wiem są najlepiej tolerowane (wśród moich znajomych) ale PRAWDA jest taka że to lekarz powinien Ci dobrać odpowiednie tabsy, niestety najczęściej odbywa się to metodą prób i błędów moimi pierwszymi i dotychczas branymi jest właśnie cilest - nie przytyłam a wręcz schudłam, libido ok poza tym wszystkie szkodzą ale ja wybrałam mniejsze zło

Gość Conche
Mnie służy Harmonet. Mam na pewno o wiele większą ochotę na seks niż przy poprzednich tabletkach (Yasmin). Dobrze się czuję. Nie mam skutków ubocznych.