Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majteczki w kropeczki łochocho

Żenujące teksty z polskich piosenek....

Polecane posty

Gość Reklama reklama
Reklama, reklama Pranie mózgu ju? od rana

Toples \"Nie mydło, nie granat\" \"Twoja to nie mydło, nie zmydli się na pewno Zrób to dziś kochanie, zrób to dzisiaj ze mną Mój to nie granat, nic ci się nie stanie Co powiesz dzisiaj, mała, na ostre... \" :o :o :o

Gość trutututu
B. Kozidrak Oczu Twych chce zobaczyc blask - obiecales mi to mial byc ostatni raz... teks mowi o narkomanie i braniu :)

Gość Mydełko fa szaba da
szabada uuuuuuuuuuuuuu mydełko Fa

Gość Dziewczyny lubią brąz
A słonce o tym wie,

Gość Mydełko Fa powaliło mnie
😭

A i jeszcze cały kawałek Tede - Pęknięty jeż :o Tutaj 1 zwrotka\" \"Ej, pęknięty jeż - jebię tą wizję Przydałby ci się zestaw \"młody fryzjer\" Kołcz lubi cizie, nie lubi takich: Kłaki? Kłaki, kłaki same kurwa kłaki Ej dziewczynko, co jest kurde? Weź maszynkę, wytnij swoją dżunglę Prosto z mostu, tak po prostu Ej, dziewczynko pozbądź się zarostu Nie ogolona, zarośnięta dżungla ZTJ czarna kępa Przecież przeglądasz Twój Styl i Elle Tam wszystkie dziewczynki go-golą się Jesteś nowoczesna, taka świeża Ej ty, pozbądź się swojego jeża Cały świat cipek w tą stronę zmierza My to wiemy, znamy, ej wierz nam\"

Gość Co ty na to bo ja na to jak
na lato:o

Gość Oooooooooooo moge wszystko
wszytko możliwe jest gdy ty oooooooooo oo jesteś blisko:D:D prawdziwa zenuła

Gość bara bara bara riki tiki tak

Gość Ani be ani me ani kukuryku

Gość Góralu czy ni nie żal i
czarne oczy te czarne oczy:o

Gość ten krązek złoty krązek

to jeszcze mi się przypomniało:o Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom Gdzie jest ta dziewczyna co kocham ją? Znalazłem ulicę, znalazłem dom, Znalazłem dziewczynę co kocham ją.

Gość Serduszko puka w rytmie czacza

Gość Ale się naśmiałam tez mam teks
Godzina piąta minut trzydzieści kiedy pobudka zagrała ------- nie pamiętam co alej było

Gość TEN TEKST ZWYCIEŻY
a z resztą macie cały tekst bo jest caly zenujący :o Wciągnąl mnie ten temat i znalazłam tą piosenke bo mi sie przypomniała kiedyś ją na weselu zaspiewali i wszyscy nie wiedzieli czy śmiać się czy płakać:o Szumi gaj, szumi gaj, Szumi gałązeczka. Tu mi daj, tu mi daj, Nie szukaj łóżeczka. Oj dana, oj dana (4x) Co to za gospodarz, Co nie ma chałupy. Co to za dziewczyna, Co nie daje... wina. Cieszy się Maryśka, Że jej cycki rosną. Przedział też ją swędzi, Będzie dawać wiosną. Widać ci to, widać, Która dziewka daje, Bo jej lewa noga Od prawej odstaje. Sama dam, sama dam, Sama się położę, Sama sobie wyjmę, Sama sobie włożę. Żeńcie się chłopaki, Będziecie żonaci, Będziecie se sypiać Z babami bez gaci. Siedziała na dębie l dłubała w zębie, A ludziska głupie Myślały że w... nosie. Siedziała na sośnie, Płakała żałośnie Oj, matulu moja, Kiedy mi obrośnie? Żebyś ty wiedziała, Jak mnie swędzi pała. A żebyś ty wiedział, Jak mnie swędzi przedział! Gdybyś, stary, wiedział, Jak mnie swędzi przedział, Tobyś na przedziale Całą nockę siedział. Gdyby się wróciły Moje młode lata, Już bym ja wiedziała, Jak używać świata. Wisiały, wisiały Jaja u powały. A te głupie dziwki Myślały, że śliwki. Nikogo mi nie żal, Tylko Mikołaja, Odcedzał makaron, Poparzył se jaja. Cieszcie się dziewczyny, Cieszcie się do woli, Wróci kowal z kuźni, To was zadowoli. Maryś moja, Maryś, Chodź ze mną do szopy, A ja ci pokażę, Jak się wiąże snopy. Dała bym ci, dała Serduszka połówkę, Gdybyś mnie tak kochał, Jak byk tę jałówkę. Chłopcy moi, chłopcy, Co wy se myślicie, Ja leżę na sianie, Wy nie przychodzicie. Na górze pod jodłą Stoi piękne dziewczę, Myśli o kochaniu, Robić się jej nie chce. Oj dana, oj dana, Służyła u pana. Było jej tam dobrze, Nie sypiała sama. Miała kochaneczka, Utopił się w studni. Kocha się z innymi Aże ziemia dudni. Maryś moja, Maryś, Aleś ty niechluja, Że przy mojej mamie Trzymasz mnie za... ramię. Widziałem, widziałem Czarną, obrośniętą W stodole na sianie Owieczkę zarżniętą. Straciła Maryśka Wianeczek pod miedzą. Ojciec, matka nie wie, Ale ludzie wiedzą. Jechał Maciek drogą Koło mu skrzypiało, Chciał je naoliwić, Cosik mu urwało. Nie będę, nie będę Na piasku dawała, Boby mi się siusia Piaskiem zasypała. Dała bym ci, dała Na ziarenku maku, Żebyś zadowolił, A nie zrobił znaku. Stworzył Pan Bóg Ewę, A do niej Adama, Żeby na łóżeczku Nie leżała sama. Oj dana, oj dana, Pod kupecką siana Siedmiu kawalerów, A z nimi ja sama. Na hali, na hali Ognisko się pali. Chodźże Jasiu do mnie, Będziemy się grzali. Niech się co chce dzieje, Ja się żenię z Kaśką, Bo mi pokazała, Co ma za zapaską. Ożeń że się, ożeń, Jak masz zdrowy korzeń. Jak masz korzeń słaby Nie bierz się do baby. Leć głosie po rosie Do Jasieńka mego. Zanieś mu nowinę, Że już mam innego. Jak patrzę na niego, To mi się wydaje, Że człowiek na pewno Od małpy powstaje. Moja kochaneczko, Otwórz okieneczko, Puść konia do sadu, A mnie do łóżeczka. Dziewczyno kochana, Pokaż mi kolana, A ja ci pokażę Stojącego pana. Dziewczyno kochana, Pokaż mi kolana, Ja nie jestem zdrajca, Pokażę ci jajca. Czarne oczka mamy, Na się spoglądamy. Co komu do tego, Że my się kochamy? Miałem raz kochankę, Chciałem się z nią żenić. Taka szelma była, Że musiałem zmienić! Nie będę się żenił, Nie będę się śpieszył, Będę się zalecał l dziewczyny cieszył. Nie będę się żenił, Aż mi sto lat minie, Aż mi się fujara W obwarzanek zwinie. Maryś moja, Maryś Pójdź ze mną do łasa, A ja ci wśród gąszcza Pokażę... chrabąszcza.

Pamiętacie może piosenkę - w teledysku do niej na linie kołysał się ten obleśny facet kóry prezentował na polsacie pogodę, leciała coś w stylu \"Bum tarata rara choć kochanie choć, nie bój nie bój się tarzana\" :D

Gość Ks. J. Łabiński
Agnieszka ssała mego orzeszka :classic_cool:

Gość trutututu
TEN TEKS ZWYCIEZY >>>> WYGRALAS :p :d ;-)

Gość TEN TEKS ZWYCIEZY
dzięki:) ale to też zasługa tego kto ułożył ten AMBITNY tekst;)

Gość lerek love
Ona moja panienka jest taka piękna Każdy ją chwali i nikt nie wymięka A ja na nią zerkam i kielona w rękach Jest moja cała taka uśmiechnięta A najbardziej lubię ten kawałek: :D Teraz każdy ziom jest tutaj bo Chce szukać dziewczyny i znaleźć ją Ja mam tą z którą dobrze żyję Powodzenia znajdźcie te jedyne!

Gość hahahahahaha dobre dobre
stare czasy sobie przypomniałam Hicior Mydełko fa ty i ja ty i ja i inne:D:D:D

Gość no i jeszcze
księęęęciuuu jestem przeznaczona... ja tak mam i kazdy maaaaa! juz dosyc!.....

Gość no i jeszcze
miala matka syna, syna jedynego. chciala go wychowacna pana wielkiego. ] niech zyyyje woooolnosc. wolnosc i swoboda niech zyje zabawa i dziewczyna mloooda!

Gość jesienna deprecha
mam znowu doła,znów pragnę śmierci, wracają stare lęki i nie mogę w nocy spać. Ból przemijania, choroby, wojny, rozpacz, wszystkie ciemne strony życia dręczą mnie ach k... mać. Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś, nawet seks jest banalny i nie kręci mnie, może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku, moze w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... kurki moje kochane,fajnie się słucha rano po ostrej imprezce

a to ---> Mala chinka ciku ciku linka....K.PASCHALSKA Jezu nie moglam uwierzyc wlasnym uszom :->

Gość Janek Szpachlarz
: riki tiki - rozumiemy sie na migi" albo " disco disco tanczy moje psisko" toż to arcydziela - normalnie Mickiewicz ze Slowackim tera na bezrobotnym by byli.