Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga2666

połóg

Polecane posty

Gość aga2666

Witam. Moje pytanie dotyczy pologu. Urodzilam dziecko trzy i pół tygodnia temu i nadal mam taka brazowo krwista wydzieline czy to normalneW szpitalu mialam pekniecie 3 stopnia i lyzeczkowanie lozytska bo do konca nie odeszlo. Wydzielina .nie jest juz obwita tylko skąpa. Od czasu do czasu pojawiaja sie tez niewielkie skrzepy Przed tygodniem ogladal mnie lekarz ginekolog i stwierdził że wszystko jest w porzadku. Jednak martwi mnie ta wydzielina ze nie jest brązowa lub zolta. Moze któras was dziewczyny miala podobnie ??

Gość NataliaM
CZeśc ,jestem przyszla polożna, ta wydzielina powinna utrzymac sie do 6 tygodnia polozgu i rzeczywiscie zmienia kolor na żółty,potem na jaśniejszy,az znika...Wszystko w porzadku:))) Nie martw sie..jesli przyjezdza do ciebie polozna srodowiskowa,pokaz jej rane krocza za kazdym razem kiedy bedzie,jest jak lekarz fachowcem i pomoze ci ,np. w takich watpliwosciach.Pozdrawiam i nie martw sie

Gość aga2666
Dzieki NataliaM. Mieszkam w Islandii. Przychodzi do mnie połozna srodowiskowa co tydzień. Jednak nie oglada mi tej rany tylko z reguły pyta jak sie czuje. Dlatego mialam watpliwosci. Ginekolog ktory mnie ogladal tydzien temu powiedzial ze jest wszystko w porzadku. Teraz bedzie mnie ogladal dopiero 8 grudnia po zakonczeniu pologu. Pozdrówka

Gość NataliaM
Podrawiam z Poznania, P.S> MOzesz zadzwonic do przychodni i poprosic,by Cie odwidzila polozna:)

wydzielina każdego dnia będize się zmieniac.Ja na początku miałam krwista,później był braz,żółty az w końcu był już przezroczysty śluz.Trwało to u mnie ok 5 tygodni

Gość aga2666
Kangurek a dlugo mialas ta wydzieline krwista zanim zamienila sie w zupelnie brazowa?? Dzieki za opd

Gość aga2666
Jeszcze troche czuje ból jakbym miala okres dostac. Ta wydzielina jest jeszcze bardziej krwista niz brazowa i to trwa strasznie dlugo mozna sie wkurzyc. Wiekszosc dziewczyn juz jest prawie po pologu:(. Kiedy to sie skonczy!!!

Jeśli coś Ciebie niepokoi to moze zapytaj się gina co i jak.Ja nie mogłam narzekać na połóg gdyż codziennie mi nie leciało (obojętnie jaka to była wydzielina) raz było non stop przez 2 dni,następnem tydzień przerwy i tak w kółko przez ok 5 tygodni

Gość aga2666
Wlasnie jtro bede rozmawiac z polozna wiec moze ona rozwieje moje watpliwosci czy jest wszystko tak jak trzeba. Niektore kolezanki mowia ze to moze byc zle oczyszczona macica i temu mam jeszcze takie krwiste plamienie. W takim wypadku nie nalezy zwlekac i powiadomic lekarza sama nie wiem moze jest wsio okkey tylko u mnie to tak przebiega

Gość inkaaaa
aga ja taki bol czulam o wiele dluzej niz 6 tygodni :( Twoje 3 tyg to jest nic! a ja nie bylam popekana, cieta itp! watpie ze Twoje kolezanki czuja sie juz w 100% jak przed porodem!

Gość aga2666
Inkaa ja sie tylko kolorem tej wydzieliny martwie bo wszyskie znajome juz po 7 dniach mialy brazowa a ja po 3 prawie 4 tyg mam krwista. Moze ma tak byc.

Gość dzis dni pologu