Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

kto kupował buty na www.bialebuty.pl

Polecane posty

Gość zegarynka82

hej mam pytanie czy jest ktoś kto kupował buty przez internet na wyżej podanej stronie. zaciekawiła mnie ta ofera poniewaz mozna wybrac sobie model, kolor, obcas....hmmmm tylko czy sie opłaca. Ma ktoś doświadczenie z ta firmą???

Gość deli24
ja zamawiałam białe z koronki bez piętki.Były sliczne, pisze były, bo po całonocnej zabawie nie mogę ich doszorowac :)

ja tez zamawialam. niestety przyszly za duze i ciemniejsze niz chcialam. odeslalam i pieniadze mi zwrócono A kupilam w efekcie buty firmy Growikar w sklepie (takie same co w sklepie wysylkowym). Byly pokryte koronka, bardzo ladne. I wybrudzily sie niemilosiernie! :-)

Gość zegarynka82
odświeżam

Gość zegarynka82
ponawiam pytanie

Eulalia mam pytanko czy duzy jest wybór bucików w tej firmie growikar z nizszym obsasem??

Gość zegarynka82
Agucha23 wejdz sobie na ich stronke www.bialebuty.pl i poszukaj butów, z niskim maja kilkanasci ...zalezy od gustu...plusem jest to ze wybierasz sobie rodzaj materiału z jakiego chcesz aby były jest tez obcas 2,5 który dodaja do wybranych modeli....

Gość zegarynka82
ja wczoraj zamówiłam z przesyłką wyniosa mnie 151 zł......zaryzykowałam i zamówiłam poniewaz w sklepach rzadko spotakc obcas 2,5 a jeszcze dopasowac materiał buta do sukni do koszmar.... jak przyjdze mi przesyłka to napize czy warto u nich zamawiac

Gość wiosna póżna
ja kupiłam ecri za 110 zł zwykłe nie skórzane, bez kokardki i takie same i będe w nich latac na wiosne spokojnie. Miałam wybór z kokardka, ale gdzie ja potem bym w nich wyszła? a sprzedawac butów nie chce bo i sama nie kupie przez alegro. Slubne musza idealnie pasować, trzeba mierzyć.ile ja sie namierzyłam zanim kupiła.

Gość Cappella
Jak macie możliwość to w Wawce jest sklep SPOSARE. Na ich stronie można obejrzeć dostępne modele.

Gość kruszynaaa
Capella jakie sa granice cenowe bucików tej firmy?? ( Sposare )??

Gość kruszynaaa
prosze napiszcie jak ktos kupował bo nie wiem czy opłaca mi sie jechac do wawszawy :/ z góry dziekuje

Gość kruszynaaa

Gość Cappella
Buciki mają między 160-300 zł, wyślij do nich maila ze zdjęciami butów, które Ci się spodobały to dostaniesz szczegółowe informacje - mnie odpisali. Mają też na stronie promocję do końca lutego więc jest szansa na uzyskanie jakiegoś rabatu :)

Gość zonqa
czy mozna gdzies w sklepie zobaczyc buty firmy sunbut

Gość zegarynka82
dzis odebrałam przesyłke z butami...szczerze mówiąc obawiałam sie ale niepotrzebnie, buty są śliczne i naprawdę elegancko wyglądają...mnie interesowała niski obcas 2,5 o którego w sklepie ciężko a tu bez problemów....buty kosztowały 139zł +12zł przesyłka (paczka za pobraniem) ten model miał akurat zawyzone numery wiec kazali zamówic o 1 mniejszy...ja nosze 39 wiec zamówiłam 38 i sa idealne , moze troszke za szerokie (odstają od góry deilkatnie) ale jak w lecie podczas taców spuchnie mi noga a mam przykostki wiec jestem pewna ze nie beda mnie gnieść podobno mozna im zasugerowac czy ma sie noge szczupła czy tęgą ja tego nie robiłam bo po kilku godzinach tanca na weselu zawsze mam problem ze spuchnietymi przykostkami naprawde polecam nuty tej firmy

Gość 23_anusiaa_23
nie wiecie moze gdzie w łodzi sa ładne białe buciki na niskim obcasie 2,5 cm??

Gość zegarynka82
w Łodzi nie wiem ale ja te moje kupiłam na 2,5 cm i sa ok.....wejdz na stronke i popatrz sobie na modele ...ja mam obcas obszyty zakardem ale sa i inne modele obcasa

Gość 23_anusiaa_23
ale Ty zamawiałas przez necik??

Gość 23_anusiaa_23
długo czekałas ??

Gość 23_anusiaa_23
juz wiem ile czekałas własnie wyczytałam to :)

Gość ktos jeszzce zamawial
???

Gość pan pikuś 1969
Zawsze mialam problemy z butami ,bo nosze 43 ,ale od kilku sezonow zamawiam w Growikarze i problemu niema można wymieniać jak nie pasują ,choć ja zawsze trafialam teraz czekam ,az pojawią sie fajne kozaczki.