Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barnabado

Czarniejsza przepadla,zabije sie!

Polecane posty

Gość juście że jezdem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz rąbek tajemnicy od mojej spódnicy czas swój drogocenny poświęcam terzem firmom i dlatego nie mogłem, mimo że chciałem,zmuszałem się aż dostałem z tego natężenia wytrysków na mojej pięknej twarzy......hahahaha:classic_cool:

Gość pewnie ze sie ukrylam
i jak tu Cie nie lubic,uwielbiac,kochac,C.........u moj kochany,nie da sie,po prostu rzecz niemozliwa;)

a powiedz mi...jestes pewien ze to ja?

Gość juście że jezdem
ja też ciebie na ekranie wypatruję myśle ,nie rezygnuję właśnie musimy w końcu sobie wyjaśnić o co chodzi z tym myśleniem czy takie sobie myślenie cusik oznacza czy niiiiiiiiiii,jak na te niezydentyfikowane spawy się zapatrujesz Ty lawico moja jedyna we swym rodzaju?:classic_cool:

jak to jak?przeciez pisalam Ci to wierszem juz chyba ze 100 razy tylko na innym topicu,zapomniales?

...nie pragne przygody...chce czegos wiecej... moze sie myle....moze nie mozesz... dac mi oparcia ramion Twych mlodych... w realnym swiecie dotknac Twych warg spragnionych... i posmakowac marzen dotychczas niespelnionych NIE PAMIETASZ TEGO?

Gość juście że jezdem
ale pisałas o myśleniu czy o realizeniu myślowych spraw.......... a teraz wprowadzimy element zabawny do naszej rozmowy.......... opisując swoje wyobra żenia na nasz etmat.............. ja sobie ciebie wyobrażam tak................................ że asz przez sz,mozie być :classic_cool:

NAPISZ MI,JAK SOBI DOKLADNIE WYOBRAZASZ?

Gość juście że jezdem
kurza stopa twa marynata a jaka ma być rozpietość tych ramion mełodych,a tak po za tem ta mełodość to w jakich lataxh ma się rozmieszczać,a le jakie by nie były to i tak:classic_cool:

Gość juście że jezdem
ciebie sobie wybrażam że jesteś tak niska że musisz stać na palcach żeby dostać do klawiatury na biurku,zgadłem,hę:classic_cool:

hahaha wiesz te ramiona to tak do potrzeb mojej Tworczosci;) tak wsumie to nieistotne ile masz lat i jaki jestes...wazne ze jestes C...u moj kochany👄

no bez przesady:Djestem zupelnie przecietnego wzrostu jakna kobietke:)

Gość juście że jezdem
we sumie to chyba niedaleko mnieszkasz mnie tak przynajmniej przypuszczam,ale to są jedynie moje skromne przypuszczenia nie potwierdzone żadenymi faktami ani nawet aksjologicznymi autentykami....:classic_cool:

teraz pewnie niedaleko,jeszcze pare miesiecy temu baaaardzo daleko;)wiec...w jakiej czesci naszej ojczyzny znajduje sie Twoja twierdza,rycerzu?:D

Gość juście że jezdem
naprawde nieistotne ile mam lat ,a jak bym miał 100,ale byłbym dziarskiimgruzinem z sumiastymi wąsami,ale niestety pawda jest bardzo jest bolesna,ani nie jestem gruzinem,ani nie mam stu lat,ale za to jestem:classic_cool:

a wasy masz?

Gość juście że jezdem
około 120 kilometrów od ciebie moja lawico:classic_cool:ku granicy

no tak,ale ktorej granicy,hę.bo w sumie to mam 2 niedaleko:D

Gość juście że jezdem
nie nie nie mam wąsów ale mam zato dwie ręce i również dwie nogi....... tak jakoś wszystko do pary:classic_cool:

a dzieki Bogu,ja tez mam wszystko do pary,tylko nos jeden i oprocz tego szosty zmysl,niezla intuicje:)

Gość juście że jezdem
otóż to zawszem mam problemy z tym ku,orientacja u mnie taka że wchodząc do lasu biore ze soba śpiwór,prowiant,ponieważ nigdy nie wiem gdzie wyjdę,,,,,,,,,,,,,,,chiba że TY mnie zapodasz swoją pomocną dłoń albo co tam masz jeszcze pomocnego :classic_cool:

zawsze,podam Ci moja pomocna dlon i nie tylko,chociaz po namysle... zalezy co bys chcial;)

Gość juście że jezdem
otóż jeżeli chodzi o ta szóstkę zmysłową to chyba istotny element tylko sometimas te szóstki niestety zawodzą i wtedy cholera wie na co zwalić winę czy na tą szóstkę,a twoja szóstka co ci podpowiada w tej chwili?

moja szostka juz od dawna mi mruczala ze...no wiesz... ze warto,no wiesz co...

wiec sie zastosowalam i jak widac ciesze sie z tego ze jej posluchalam:)

Gość juście że jezdem
czy możesz mi podać coś bliższego nA SWóJ TEMAT NP. nie jestem zegarmistrzem-to już jest konkret:classic_cool:

Gość juście że jezdem
umiem czy tac i pisać,liczyć:classic_cool:

jasne:)mam:kosmiczne poczucie humoru ciemne wlosy zielonojakiestam oczy podobno piekny usmiech,i jak?

Gość juście że jezdem
że warto się meetingować,ale w co ja bym się ubrał toż to szok kulturowo-obyczajowy ,nieznając się a jednocześnie znając ,oczekująć cosik i nie oczekując wyobrażając i nie wyobrażając jejku w głowie się kręci a tak na marginum sprawy czy już w taki sposób się meetingowałaś i jakie finita zaistniały?

hmmm,jeszcze dziewica jestem w tym sensie,chociaz nie powiem...ochote bym miala chyba;)