Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiura

3 lata po slubie

Polecane posty

Gość basiura

Dziewczyny ktora z was jes 3/4 lata po slubie i zastanawia sie czy dobrze zrobila?

Gość ktośka1978
ja... :( myślę,że wiele jest takich ludzi wśród nas... to smutne... zapanowały czasy niesprzyjające instytucji rodziny... kłótnie o pieniądze...brak czasu dla familii... ech życie... :'(

Gość basiura
Mi z kolei wydaje sie, ze nie znam mojego meza...ze zmienil sie strasznie. Przed slubem bylismy ze soba 5 lat!!!! A to jakby nie ten sam czlowiek :(

Gość olgaaaaa
ja jestem 4 i nieraz już wykrzyczałam mężowi w twarz że to był największy błąd mojego życia. Nie wiem jak można się tak diametralnie zmienić po ślubie. Nie twierdzę że jestem aniołkiem, ale facetom się wydaje że jak już nas zdobyli to się nie trzeba starać.

Gość basiura
Mi rowniez zdazylo sie powiedziec, ze mam dosyc, ze to juz koniec...i co? i nic ... Powiedzial mi, ze on mnie kocha - ale jeli tak bardzo zle mi z nim to moge odejsc...juz sama nie wiem co o tym myslec :(

Gość basiura
Hmmm cos tu pusto dzisiaj...

Gość olgaaaaa
nie wiem czy my mamy za duże wymagania czy co? czy odrobina czułości na codzień, nie tylko w łóżku, przytulenie, rozmowa to aż takie duże wymagania? Mój jak przyjdzie z pracy to tylko komputer i telewizor się liczy

Gość basiura
A ile macie lat? My mamy po 25 (jestesmy rowiesnikami) i z tym telewizorem masz racje niestety :( No i jeszcze jedno.... juz nie chce mi sie starac. Zaraz pewnie ktos po mnie "pojedzie " ale co tam .... czuje sie jakas taka wypalona, znudzona, zniechecona.

Gość olgaaaaa
właśnie za chwillę przyjdzie i będę musiła zwolnić komputer

Gość olgaaaaa
ja mam 29 mąż 33, a wcześniej chodziliśmy 6lat. Też to mam niekiedy już mi nie zależy na początku się buntowałam, płakałam, taeaz macham ręką. A jak wam się układa w łóżku? Bo u mnie nieciekawie, średnia to 1 na tydzień

Gość basiura
W lozku? a co to takiego? Raz na tydzien i to zwykle w weekend. Lozkowa sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana niz moze sie wydawac....Ja mam zupelnie inne preferencje :/ kiedys to jakos godzilismy ale pozniej...moj maz jakos zapomnial co lubie. Probowalam mu przypomniec, podsunac pomysl, moze kupic jakis gadzet - skonczylo sie klotnia.

Gość olgaaaaa
no i czemu nikt mi nie odpisuje??? Bo zaraz stąd spadam

Gość podobno
czwarty rok jest przełomowy w małżeństwie.

Gość zonna
Olga wroc jutro!!!!!

Gość olgaaaaa
to znaczy lubisz eksperymentować a on woli to samo co zawsze? Trochę ugnitanie piersi, szybko, na sucho a mnie kończy ręką- tak wygląda u nas

Gość basiura
Co to znaczy ze 4 jest przelomowy? Czyli jak go przetrwam to bedzie lepiej?

Gość olgaaaaa
a jak was znaleźć? ja mogę być od rana, wieczór odpada

Gość olgaaaaa
to pa bo już wrócił

Gość serce na dloni
ja

Gość asdfg
czesc, czytam i czytam i stwierdzam ze to co wy macie 3 lata po slubie ja mam 1 rok po slubie :( oj to zycie nie jest wcale takie piekne jak myslalam

Gość basiura
Wlanie tak....Olga. On zawsze tak samo a ja lubie pikantne zabawy, troche bdsm, troche jakies przebieranki...ale po co skoro on tego nie docenia? Poza tym mam wrazenie ze kochamy sie tylko wtedy kiedy on ma na to ochote.

Gość asdfg
kocham meza i on mnie tez ale coraz czesciej brakuje mi czulosci i bycia sam na sam z nim tzn bez komputera , telewizora.

Gość basiura
Olga po temacie wpisz w wyszukiwarce "3 lata po slubie" i juz sie znajdzie topik

Gość basiura
Czy tez macie wrazenie ze kumple, komputer, telewizor sa od was wazniejsze??? Ja coraz czesciej tak czuje. Moj maz regularnie chodzi na pilke (gra w kosza). W domu zjada obiad, cos pooglada, idzie spac i tak w kolko. A w weekend - w weekend zwykle sie klocimy :( O zeczy mniej lub bardziej istotne ale jednak.

Gość olgaaaaa
jeszcze chwilkę mam. Moj ma fioła na punkcie rybek i akwarium. Zupełnie jak dziecko. Ale już niech sobie ma, bardziej boli mnie to że wybiera mecz niż sex ze mną

Gość basiura
Olga powiedz czy twoj maz zwraca uwage na to jak wygladasz, co ubierasz czy sie pomalujesz. Ja mam wrazenie ze moj zwraca uwage na inne kobiety (jak one wygladaja) a ja jestem jakby poza - nie podlegam ocenie.