Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia13111

dziewczyny w irlandii puszczaja sie na prawo i lewo dlaczego???

Polecane posty

Gość julia13111

odbija im ta kasa?? swoboda a moze to przez klimat... widze nie raz na imprezie jak podrywaja kazdego faceta..nie wazne czy polaka czy nie... co gorsza widzialem juz takie ktore zabawiaja sie z czarnoskorymi prawie na parkiecie... moze wszystkie polki sa takie tylko im puszczaja bariery po guiness -ie i na emigracji wystawiajac nam opinie wszystkie moje kolezanki juz dawno byly z jakims obcokrajowcem chca odmiany...?? mnie wcale nie ciagnie do nich, chociaz zdazaja sie przystojni dlaczego tak sie dzieje??

Gość marianna ulijanna
polacy po prostu sa beznadziejni... ja teraz jestesm z hiszpanem ... sama sprobuj

Gość julia 13111
ale ja nie chce zadnego obcokrajowaca i nie uwazam ze nasi faceci sa beznadziejni... to przez takich jak ty mamy opinie puszczalskich

sam mieszkam w irlandii on prawie 3 lat ale o dziwo nie znam tu zadnych polakow. domyslam sie jednak ze na obczyznie jest nieco inaczej niz w kraju - nikt ich tu nie zna, moga sobie uzywac zycia bez myslenia o tym \'co sobie ludzie pomysla\'. inna strona medalu to to, ze zyjac w obcym kraju czuja sie dosc niepewnie, wiec staly zwiazek dalby im jakies poczucie bezpeczenstwa. swoja droga chetnie bym poznal takie rodaczki o ktorych piszesz wiec jesli masz jakies namiary klubow do ktorych one chodza to napisz - chetnie sie przekonam czy jest to prawda :)

Gość marianna ulijanna
wcale nie czuje sie jak puszczalska... kocham mojego borje i on tez mnei kocha... tutaj dopiero zrozumialam ze zasluguje na cos wiecej, moj borja traktuje mnie jak ksiezniczke kupuje mi kwiaty i ciagle powtarza mi jaka jestem piekna

Gość paolo polakko
ja mieszkam w irlandii juz od pol roku i jak chadzam do "zanzibaru" w dublinie to faktycznie widze te dziewczyny... faktycznie malo im majtki nie pospadaja widzialem juz polki jak kreca sie z czarnymi ale tutaj to jest normalne... as przyczyna jest prosta te ktore potrafia bardzo dobrzez mowic po angielsku i sa jako tako ustawione z praca i kasa chca sobie poeksperymentowac i wychodza z nich prawdziwe puszczalskie

Gość ja tez mieszkam
od niedawna w Irlandii i zgodze sie z toba :/ mysle, ze to golnie sposob bycia dziewczyn - tutaj (zobacz na mlode Irlandki - jak one wygladaja i zachowuja sie) ja mam meza, wiec temat mnie nie dotyczy ale co do Polek tutaj znam wiele niepochlebnych opini :\\

Gość brzęczyszczykiewicz
W ogóle Polka za granica to synonim prostytutki. Potwierdzam, że wielu naszym rodaczkom po przekroczeniu granicy zaczyna się robic mokro w majtkach a wiadomo mama i tata sa daleko więc mogą iść na całość.

Gość jarko
ale dlaczgo tak sie puszczaja?? znam kilka kolezanek tutaj i z kazda juz spalem jestem tutaj od roku

Gość brzęczyszczykiewicz
Dlatego, że wiele Polak za granicą dopada dziwna przypadłośc swędzenie cipki. Lekarstwem na to jest tylko jakis fajny koles najlepiej bambo albo ciapaty.

Gość cieciorski
no to znajdx sobie teraz nowe kolezanki a moze po prostu podobaja im sie zaradni faceci ktorzy nie boja sie podjac decyzje o wyjexdzie , niezalezni i nie ma co ukrywac z o wiele mniejsza iloscia problemow na glowie niz facet w kraju jak tutaj robisz byle co i zyjesz jak krol niemusisz sie martwic o rachunki i starcza jeszcvze na zabawe ...i zeby odlozyc ja tez jestem amatorem kolezanek... chociaz jest taka jedna ktora nikomu nie daje...ale zobaczymy...

Gość cieciorski
w dodatku stac nas tutaj na panienki:)

Gość julia 13111
ale mi sie to wcale nie podoba ja z nikim sie nie puszczam i nie mam zadnej przypadlosci ale zauwazylam ze tutaj faceci potrafia bycx przez to nachalni a irlandczycy powoli zartuja sobie z polskich dziewczyn a przecietny irlandczyk to potwor wiec jak daja nawet takim

Gość a co wy
faceci myslicie o obietach innych narodwosci, ktorych jest tu masa? murzynki, mulatki, japonki i inne azjatki ??? nie podobaja sie wam?

Gość a co wy
kobietach mialo byc...;)

Gość tyle...
ludzie co to ma byc wies?Co obgaduje kazdego co robi !! kazdy lubi cos nowegoo popatrzcie ktos mieszka zyje w polsce nagle wyjezdza do innego kraju wiadomoz e potrzebuje cos nowe a nie monotonii zycia zastanowcie sie ludzie!! co was to obchodzi kazdy wie co robi !! i to ich sprawa a napewno co drugi z was Chcialo by skorzystac z zycia tak jak pragnie ! Cieszmy Sie Zyciem.. CARPE DIEM!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bo Polacy w Irlandii
to ludzie głównie ze wsi i małych miasteczek gdzie obgaduje się wszystkich

Gość tyle...
racja Oceniaja innych a niech popatrza w koncu na SIEBIE! :) pozdro

Gość nienias mario
irlandki sa brzydkie jak noc murzynki grube jak balony zdarzaja sie jakies fajne czeszki albo slowaczki ale nie maja porownania do polek dlatego maja takie wziecie nawet te ktore w polsce uchodzilyby za malo atrakcyjne a ja tam mam swoja dziewczyne tutaj i zdradzilem ja juz z kilka razy dlaczego??? bo mialem okazje

Gość powiem....
wiadomo ze facet jak przyjedzie do innego karju to widzi calkiem co innego cos nowegoo i to krecii... muzrynki powiem tak niektore sa ladne niektore nie... to juz zalezy od Gustu :)... ale przedewszystkim... Wsia tu pachnie jak z poslki do irlandii.. hahah :)) kazdy lubi z korzystac z okazji niech zyje wlasnym zyciem czy komus sie to podoba czy nie :))

Gość hulio iglo
polki puszczaja sie tez w kraju nie ma roznicy a ze trafiaja im sie tutaj takie rarytasy jak jakis nadziany hiszpan albo irlandczyk tutaj czuja sie wolne i nieskrepowane i dotyczy to tez norm moralnych a dublinie to samo pozdrawiam wszystkich polakow w Irlandii faktycznie racja ja juz tutaj mialem do czynienia z kilkoma polkami pewnie biora przyklad z irlandek ktore nie maja zadnych norm nie tylko moralnych kasa zadfzi czlowieku

Gość alisja
a moj kmpel ma swira na punkcie japonek :) tych takich "tokio hotel", ubranych troche jak dziewczynki troche jak puszczalskie

o wypraszam sobie ale ja sie nigdzie nie puszczam - ani na prawo ani na lewo :P

Gość a ja się puszczam na wprost
i do tyłu

Gość dziolchy som super
ja mieszkam w irlandii i tutaj mam przynajmniej wybor polskim chlopakom bardzo brakuje inni okazuja nam zainteresowanie i szacunek a jesli to tylko dlatego ze chca ze mna isc do lozka to i co z tego jak mi sie on tez podoba

Gość dziolchy som super
ja tyz chca japonkem

Gość ie
to przelec brzoze

Gość ie
albo fluntowke dziadka w dwie dziury ty soplico zajebany w oko cyklopa

Gość ie
uzyczam swego odbytu zyczliwym obcokrajowcom