Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juan

co jest dobre na depresje,nerwice?

Polecane posty

Gość juan

interesują mnie naturalne metody

Gość misiatygrysia
magnez i zmiana sposobu myslenia

Gość na depresje to spacer po parku

Gość misiatygrysia
zaufana osoba, ktora Cię nie skrytykuje, kąpiel wieczorem w pachnącej pianie, zmniejszenie wymagan wobec siebie, nauczenie się walki o swoje jka cos mi sie przypomni to dopiszę 🖐️

Gość juan
bralem ze 4 dni magnez jest dobry ale dzisiaj nie pilem moze dlatego? sie dołuje

sport i \"wyjscie z domu\". nie wolno zamykac sie w domu tylko na sile do ludzi wychodzic. :)

Gość juan
wymagania wobec siebie zmiejszyłem tylko inni wymagaja duzo ode mnie

Gość nie wazne
ja tez od pewnego czasu mam nerwicem, poprostu o byle co odrazu placze. Jestem chodzacym klebkiem nerwow, nie wiem co mi moze pomoc zeby sie troche rozluznic:(

Gość misiatygrysia
wychodzic między ludzi, przebywac na powietrzu, myslec optymistycznie, uciekac od marud

Gość gość
Od długiego czasu zmagałem się z depresją, zachorowałem w bardzo młodym wieku byłem już w takim stanie że nie dawałem rady nie wiedziałem co robić wszystko mi się waliło wszystko było nie tak jak być powinno miałem dość tego wszytkiego byłem samotny cały czas całe życie żadna dziewczyna nie chciała mnie znać nawet już chciałem popełnić samobójstwo. Będąc na całkowitym dnie zwróciłem się o pomoc do polecanego tu rytualisty ( jego strona http://moc-energii.pl) zamawiając rytuał oczyszczenia aury. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Wróciłem do normalności i w końcu potrafię się cieszyć z małych rzeczy. Nawet kiedy nachodzą mnie negatywne myśli to radzę sobie z nimi. Polecam taki rytuał wszystkim mającym problemy życiowe.

Gość gość
Wizyta u psychoterapeuty wedlug mnie jest dobrym sposobem. Co prawda nie jest to naturalny sposob z prawdziwego zdarzenia, ale uwazam ze to lepsze rozwiazanie niz wizyta u psychiatry i leczenie farmakologiczne ( chyba ze jest ono konieczne, ale czasem wystarcza sesje u psychoterpaeuty)

Gość gość
Odwiedz psychoterapeute, on wszystko ci wyjasni i pozwoli spojrzec na twoje myslenie z innego punktu widzenia, to naprawde pomaga