Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Mystica

SZUKAM ZESPOLU NA 07.07.2007 do 3000 zl

Polecane posty

Powoli zaczynam juz sie denerwowac bo nie chcialam popadac w szal i planowac wszystko na 2 lata czy rok do przodu. Jednak teraz zaczelam sie rozgladac za zespolem i... mam problem. Brak wolnego terminu albo cena ponad nasz budzet. Jesli ktos moze mi pomoc prosze o kontakt na maila : mystica@tlen.pl Wesele jest ok 30 km pod Warszawa dn 07.07.2007. Cena nie jest do uzgodnienia bo NIE moge zaplacic wiecej niz MAX 3000 zl za zespol. DJ tez wchodzi w gre. Czekam na maile i z gory dziekuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pracownica
mog臋 da膰 Ci namiary... nie wiem czy sie zgodz膮, ale warto spr贸bowa膰, fajny zesp贸艂, obcykany w imprezach okolicznosciowych, wysy艂aj膮 demo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica
nie mam czasu na maile, mog臋 tutaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica
ok, s膮 z lubuskiego, ale wiem, ze wyje偶dzaj膮 na grania r贸wnie偶 poza rejony, musisz poprostu zadzwoni膰 i zapyta膰, gdzie艣 w necie by艂a ich strona,ale teraz jakos nie moge znale藕膰, podaje Ci numer do Radka 606246710, zadzwon, powiedz, ze dosta艂a艣 numer i jeste艣 zainteresowana, wiem, 偶e aran偶uj膮 wszystko wyj艣cie z domu do ko艣cio艂a, oczepiny itp, a nawet ostatnio s艂ysza艂am, ze ozdabiaj膮 sale... Powodzenia i szcz臋艣cia 7,7,07 :) Je偶eli by艣 mia艂a che膰 napisz co Ci odpwoiedzieli, tak z ciekawo艣ci... poleci艂am ich to chcia艂abym wiedzie膰 czy sie uda艂o :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 clari6
Ja polecam zesp贸艂 Dekret, s膮 z Kozienic. Warto pojecha膰 na ich pr贸b臋. Kozienice to 80km od Wawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zespol muzyczny klucz
ZESP脫L WOKALNO -INSTRUMENTALNY,,KLUCZ,, TO KLUCZ DO SZAMPANSKIEJ ZABAWY!!! PRZEKONAJ SI臉 ! OBSLUGUJEMY: WESELA,BALE,BANKIETY,KOMUNIE, SPOTKANIA INTEGRACYJNE I FIRMOWE ,,, Spotkaj si臋 z nami i zobacz jak gramy spiewamy! Z nami jest najzabawniej i masz bdb wokal ! Dzwon 508992523 Lub pisz kklucz@gazeta.pl Solidno艣膰, Doswiadczenie ,Profesjonalizm to nasze atuty! Gramy glownie w Warszawie ale tak偶e w calej POLSCE ! Z NAMI JEST ZAWSZE NAJZABAWNIEJ I KORZYSTNIE! MY NIE PIJEMY ALKOHOLU W CZASIE PRACY! NIE PALIMY PAPIEROS贸W I NIE ROBIMY D艂UGICH PRZERW! JESTESMY DLA KLIENTA A NIE ODWROTNIE! I CO NAJWAZNIEJSZE ,,,, ZABAWIAMY GOSCI WEDLE ZYCZENIA KLIENTA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kerados
Jesli macie k艂opot ze znalezieniam zespo艂u to prosz臋 o kontakt 606450920 lub e-mail polecam zesp贸艂 blue heaven pozdrawiam dariusz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gapciaa
www.zespolkameleon.host.sk polecam u mnie grali i naprawde fajnie sie wszyscy bawili :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia S
A w kt贸ra stron臋 od Warszawy szukasz?? Podaj臋 Ci nr tel. Zesp贸艂 nazywa si臋 Prestige i jest z Pruszkowa, my艣l臋 偶e nie b臋dzie problemu z dojazdem. tel. 660021909- Pan Tarka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zespol klucz
Zapraszamy na nasza str www.klucz.waw.pl Jest tam ju偶 kilka nagran demo w naszym wykonaniu Niebawem do艂o偶ymy cos jeszcze :) zapraszamy Kapela klucz

Udost臋pnij ten post

niestety sprawa juz nieaktualna. Kontrakt podpisany , zaliczka zaplacona. Dziekuje wszystkim serdecznie za pomoc i pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zesp贸艂 klucz
albo wytrych:D sluchalam dema na stronie - :o tragedia co to z wyjec tam si臋 drze :o

Udost臋pnij ten post