ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 hey. mam do was pytanie. dzisiaj uprawialismy sex z moim facetem, oczywiscie zabezpieczenie>prezerwatywa. tylko, ze z jego czlonka jeszcze przed zalozeniem polecialo troche dziwnej cieczy (plyn proejakulacyjny?) na wyzsza czesc moich ud. mam się bać tego płynu? tzn czy jest możliwość zajścia w ciążę w takim wypadku odpowiedzcie prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bój się Napisano Listopad 7, 2006 TEGO płynu. Z ud do macicy to juz naprawde niedaleka droga. TEN PŁYN o tym wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 ja pytam poważnie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bój się Napisano Listopad 7, 2006 jak poważnie , to się nie bój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlon 0 Napisano Listopad 7, 2006 jesli cierpisz na tzw. syndrom przemieszczających sie jajników to sie bój... czytałem o tym - raz kobieta sie obudziła a tu jajniki, macica i co tam jeszcze, schowały się jej na plecach... jeśli Twoje wnętrzności także są takie figlarne, i wdepną w to, co masz na udach to po tobie.. KAPLYCA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 hehehe tylko ze on zatoczyl taki łuk....od ud przez miednice przypadkowo. a tak w ogole to jak jest z tym plynem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlon 0 Napisano Listopad 7, 2006 ten płyn to cośnajgorszego co może być! Wnika do ciała i powoduje 9-cio miesięczną opuchlizne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 hah wy sobie robicie jaja a ja pytam powaznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluualuu Napisano Listopad 7, 2006 do zapłodnienai moze dosjść gdy plemniki znajdą się WEWNąTRZ!!!! A NIE NA UDACH;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 tego plynu bylo dosc sporo i po prostu boje sie, ze mogl sie zmieszac z moim.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluualuu Napisano Listopad 7, 2006 ale rozumiesz ze plemniki musza znaleźć się WEWNATRZ!!!!!!! bez urazy ale jeli juz uprawiasz seks to weż jakąś ksiazke o anatomi, rozmanżaniu...będziesz wiedzieć co i jak i edziesz spokojniejsza - pisze bez złośliwości, naprawde.Albo nawet na necie jest mnóstwo info o płodzeniu dzieci, co i jak wyglada w tych kwestiach;) w każdym razie plamniki musza znależć się wewnatrz zeby byłą jakaś szansa. Musiaąłbyś majstrować tzn brać ten plyn na palce i wciskać do wewnatrz, choć i wtedy szanse niewielkie - generalnei spłodzić dziecko wcale nei jest tak łatwo - masz na to tylko 24 godz w meisiacu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluualuu Napisano Listopad 7, 2006 co do tych 24 godz w meisiacu to oczywiscie chodzi o czas owulacji. plemniki żyja jakieś 2 moze 3 dni i do owulacji mogą przetrwać wiec TRZEBA uważać - pisze, zebys nie pomyslała, że jak tylko 24 godz w miesiacu jest szansa, to mozan śmiało szaleć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 nie nie mysle tak to wiadomo. moze wyszlam na jakas niedouczona tylko pierwsze slysze ze w tym plynie MOGA byc plemniki i mnie to troche przerazilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlon 0 Napisano Listopad 7, 2006 plemniki-komandosy... podobno potrafią nawet z miesiąc wędrować zanim wejdą tam do środka i dokonają zapłodnienia... Najlepiej im jest, jeśli desant odbędzie sięna udach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluualuu Napisano Listopad 7, 2006 mogą być plemniki w tym płynie owszem, ale o zapłodneiniu mozna mówić tylko i wyłacznie wtedy gdy znalazłby sie on wewnatrz ciebie - ale to juz wiesz;) zreszta tak jak pisałąm wcześniej - o dziecko wcale nei jest tak łatwo... a lekture jakiejś ksiażeczki i tak polecam - warto znac swoja anatomię, człowiek czuje się bezpieczniej jak jest świadomy różnych procesów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos20 0 Napisano Listopad 7, 2006 marlon jestes podly :P czyli rozumiem, ze mam sie nie bac niczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluualuu Napisano Listopad 7, 2006 nie bać się!!! jeszcze raz powtażam, że jeśli nie majstrowałś tzn nie wkladałaś palców DO WEWNĄTRZ (ze sperma na tych palcach oczywiście); w tobie też do erekcji nie doszło to dzidzi nie spłodziliscie!! plemniki muszą znależć sie wśrodku!! weż poczytaj sobie jescze na necie zresztą jak to jest z zapłodenieni..powaznie radzę...duzo napewno czasu spędzasz an necie to i nato znajdź chwile..to fajna lektura;) a czł który współżyje powinien o sprawach zaplodneiani wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlon 0 Napisano Listopad 7, 2006 nie, nie bój sie... tylko zależy wszystko jeszcze od charakteru tych komandosów i od ich typów... 1-typ niemiecki - dojdą za wszelką cenę, i masz pewność że dziecko będzie aryjczykiem 2-typ rosyjski- dziecko będzie alkoholikiem 3-typ francuski- dziecko będzie sie wszystkiego bało.. prawdopodobnie będzie autystyczne. 4-typ węgierski- będzie kłamliwym socjalistą 5-typ czeski- będzie mieć wade wymowy oraz włosy krótkie z przodu i długie z tyłu 6-typ polski.... szkoda gadać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach