Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowowiw

Jak rozstać się z facetem, który nie szanuje!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wowowiw

Jak rozstać się po kilkunastoletnim związku? Była zdrada z jego strony, jakiś czas próbowałam to poskładać, ale on chyba ciągle myśli o tamtej, Jest dzień,że okazuje mi uczuci, a nie raz jest okropny. Znowu mnie uderzył!!!!!!!!!!!!! I wmawia mi że to moja wina!!! Napiszcie proszę.Nie mam już sił i niestety ciągle go kocham i to jest moja zguba.

Gość Wszajedna
To czubek jakiś chyba jest z tego twojego faceta rzuć dziada!!!

\'on mnie bije, a ja go kocham\" Albo kopa w dupę, albo zmień nick na czubówna

Gość nie osłabiaj mnie
facet cie zdradza, bije na dodatek wmawia, że to twoja wina :P a ty go kochasz?????????????????????????????? Oddaj go tej kochanicy i dołóż jej jeszcze bonus od siebie w postaci np. meskich stringów :) UWOLNIJ SIĘ KOBIETO!

Gość wowowiw
Nie nie jestem żadną czubówną, a mianowicie jestem dobrze wykształconą i pracującą kobietą, a nie jakąś zacofana babą. Chodzi o to, że naprawde na zewnątrz to on jest takim "wspaniałym" człowiekiem, a dla mnie ..... szkoda gadac! Wiem że powinnam go kopnąć w dupę, ale łatwo mówić . Dlatego pisze tutaj żeby dostać jakies wsparcie, bo mój m. wmawiam mi że to wszystko moja wina. zdrada.... to że mnie bije.... to że nie przechodzi mu przez gardło "kocham cie"- tak tego też mi nie mówi od dawna! Debil pier.... ja mam naprawdę tego dosyc i już nie daję rady.... piszcie ludzie a może mi to jakoś pomoże... Pozdrawiam.

Gość nie osłabiaj mnie
najwyraźniej należysz do kobiet, które uwielbiają byc szmacone :P tu żadne argumenty do ciebie nie dotrą, bo ty podświadomie szukasz usprawiedliwienia dla zachowania tego gbura :P Szczęśliwego pożycia i dobrych kosmetyków maskujących siniaki życzę :P

piszcie ludzie ? a co ci to pomoże ? gencjana i bandaże, a w przyszłości (oby nie) chirurg urazowy :(

Gość wowowiw
do nie osłabiaj nie nie nie nalężę do kobiet które lubią być szmacone i nie szukam usprawiedliwienia dla jego zachowania, bo uważam że takowego nie ma. Zdrada była... późnie niby się starał... ale przychodzi dzien że znowu jest dla mnie takim sk.... Myślisz że tak łatwo jest przekreslić kilkanąście lat związku? Piszę na forum bo tak mi namącił... że czuje się fatalnie. Pisze tu żeby zobaczyć opinie innych na moją sytuację.

Gość xyzed
Ło kurna! Zdradzam ale nawet ja nie potrafilbym być takim skurwysynem żeby uderzyć kobietę Ale mam wrażenie,że jeszcze nie pokazał co potrafi i zbytnio ci nie dopiekł,że jeszcze z nim jesteś ,a na dobitkę go kochasz.Toć to kuriozum jakoweś. Kończ to i wstydu sobie oszczędź :classic_cool:

Gość _kobra
jak to "jak sie rozstać"? powiedz DOŚĆ albo nic nie mów, tylko to zrób, bez zapowiedzi, bo nawet na żadne wyjasnienia nie zasługuje... i tak juz nic z tego nie bedzie, tylko wkręcasz się w spiralę upokorzeń, których juz niedługo bardzo bedziesz żałować...

Ludzie jak pisałam jestem wykształconą kobitką i wiem że to pier... człowiek, ale rodzina,srodowisko .... Najgorsze jest to że będzie mi z tą swoją biurwą ... przed oczami łazić ... i mnie gnębić!!! Jak ja to zniose to ... mnie właśnie przeraża. Mój facet to na zewnątrz bardzo dobrze wykształcony i ułożony uprzejmy człowiek ... nie wiem czy ktoś by mi uwierzył w to co się dziej u nas w domku... Smutne ale prawdziwe... Normalnie typ mnie wykańcza:-(

Nie no nikt z takim debilem nigdy nie był? Napiszcie jak z takim ograniczonym czubkiem sobie poradzić?

Nie no nikt z takim debilem nigdy nie był? Napiszcie jak z takim ograniczonym czubkiem sobie poradzić?

Gość Rodzina środowisko ...
czy ty wiesz co piszesz ? A rodzina i srodowisko nic nie mówią, że żyjecie na kartę rowerową ? NĘdzna PROWOKACJA

Jesteście okropni! Zachowujecie się tak jakby zakończenie kilkuletniego związku było pikusiem. Kobieta jest w załamce, nie chce z nim być z wiadomych powodów, kocha go, i boi się.. czy wy nigdy nie byliście w takiej sytuacji? Ja byłam w 4letnim związku, w ktorym facert mnie nie szanował, bił, nie kochałam go, ale bałam się z nim zerwać, ponieważ miałam przed oczami, że mi zrobi krzywde.... wiele się nie pomyliłam, po zerwaniu, przez 4 miesące bałam się wychodzić sama z domu.. Badź silna!

Gość macintosh
trzeba się zmobilizować i zerwać inaczej twoje życie będzie już do końca koszmarem🖐️

Niestety nie jest to prowokacja!!!!!! Bardzo chciałabym żeby tak było ale niestety to co napisałam to prawda i jesli nie wierzysz to masz do tego prawo ale nie wypisu że to prowokacja. Co ty myślisz że dwoje ludzi na stanowiskach chodzą z plakietkami na czole że w i ch domku jest zajeb... piekło... odrobinę powagi ... Tu nie ma sie czym chwalić do tej pory utzrzymuję to wszystko w tajemnicy!!! Już wystarczająco mnie upokorzył!!! I powtarzam nie jest to prowokacja tylko prawda!!!

Gość macintosh
to ci odpisuje, o tym, że z nim jesteś decyduje twój samolubny genik, po prostu ci się podoba jako człowiek. Ale niestety nie szanujesz siebie, kopnij go w dupe i tyle. Ile ty masz lat?

do Holly jak sobie poradziłaś po rozstaniu... U mnie dochodzi jeszcze to że będzie mnie niszczyć paradując z tą swoją biurwą. Będzie ciężko.

do macintosh 28l więc gówniarą nie jestem ,nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym go kopnąć w dupsko....

\'wowowin Nie no nikt z takim debilem nigdy nie był? Napiszcie jak z takim ograniczonym czubkiem sobie poradzić?\' koń ma klapy na oczach żeby się nie bać samochodów ty masz po to żeby nigdzie nie skręcić, kiedy na drodze gówno

bomż sam fakt że tu piszę oznacza że dostrzegam ten problem i chcę to gówno ze swojej drogi życiowej usunąć.

Gość macintosh
no wbij to sobie do główki że zwyczajnie mu się znudziłaś. To co kręci facetów to sex no a ciebie już pewnie miał na wszystkie sposoby, a ta pewność siebie o któej tak piszesz występująca u niego dokarmia egoizm, którym on teraz się kieruje. Poszukaj sobie nowego bo z tego już nic pozytywnego nie będzie. Chłop nie nadaje się do związku a taki facet w domu to najgorsze przekleństwo.

macitosh masz rację. Tylko po co to wszystko robi niech sie przyzna że ktoś go pociąga bardziej niż ja i spada na drzewo, a nie takie cyry odstawia burak jeden.

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=942800 poczytaj sobie ten temat. To bardzo trudne rozstac sie z takim mezczyzna. Pamietaj, ze kazdy kolejny dzien kiedy z nim jestes dziala dla Ciebie na niekorzysc. To bardzo trudne, ale musisz to zrobic bo sobie zycie zmarnujesz; a juz troche tego zycia dla niego przeciez zmarnowalas. Lekko nie bedzie; ale jak juz bedzie po wszytskim to na bank bedzie lepiej. nigdy nie patrz jak to wyglada na zewnatrz; nikt nie wie lepiej od Ciebie jak jest naprawde. glowa do gory; powodzenia!

wydra... dzięki za wsparcie. Pozdarawiam i dziękuję za wszystkie wpisy.

Gość Jak sie rozstać ...
po prostu powiedziec KONIEC i zrób to ty, facet na pewno bedzie zaskoczony i otworzy dziób ze zdziwienia, to mu się nalezy niech wie, ze nie on jeden na swiecie ... A potem, co on bedzie robił i z kim to wybacz, ale to nie jest juz twoja sprawa. Niech prowadza się z kim chce, to nie powinno ciebie obchodzić, raczej pomysl o swoim zyciu, zaczmi życ i cieszyc się życiem, bo młode lata szybko miną i mozesz zostać z ręka w nocniku, pozdrawiam