Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pustaqcy

to najgłupsze towarzystwo siedzi

Polecane posty

Gość do pustaqcy

jestescie smieszne

Gość Tak jak Ty

Gość no wiadomo.......
same puste idiotki, które m ówia o tradycji, a do ołtarza chodzą przeruchane na wszystkie strony:o Wykłócają się o to, że obrączki koniecznie musza być z żółtego złota, żeby wszyscy z daleka widzieli, że jedną z drugą ktokolwiek zechciał.Niby takie szczęśliwe są, a zamiast się zająć mężem, to siedza tutaj i gadają, że to brzydkie, tamto złe, że kobiety bez obrączek są żałosne i jak tylko kogoś poznają, czy w ogóle widzą, to zaraz patrzą, czy mężatka... Szkoda mi takich osób, naprawdę:) Krytykują styl życia innych, krytykuja związki bez ślub ale i te ze ślubem tylko według nich "źle zawartym", a same się pchają z brzuchami przed ołtarz. Takie to głupie babska, których pustostan czasami przeraża. I to forum jest przykładem tego, że B.Prus miał rację i był nie lada wizjonerem:p Wystarczy zajrzeć do jego Kronik, gdzie pisał m.in. o tym, że Polacy nie potrafią nic robić, nie potrafia inwestować, potrafia tylko przejebać wszystkie pieniądze na bezsensowne cele, na to, żeby się "pokazać", bo to jest dla nich celem samym w sobie. Ze biedota, mieszczaństwo próbują zawsze dorównać najbogatszym, Stąd pisał, że np. biedne rodziny urządzają wesela zaciągając na ten cel kredyt, składając się itd. I nikogo nie obhchodziło, co bedzie po ślubie i po co komuś gigantyczne wesele. Wszyscy bulili za nie, nawet jak nie mieli potem co jeść, bo tak robili lepiej urodzeni i każdy chciał chociaż raz w życiu mieć wesele, a potem mógł juz umierać...:o Widać, że od tamtego czasu nic się nie zmieniło:) Polecam lekture nieśmiertelnych Kronik🖐️

nie wiem czy B. Prus ośmieliłby się użyć słowa \"przejebać\". ALE TO SWIADCZY O TWOIM POZIOMIE INTELEKTULANYM I POZIOMIE KLULTURY OSOBISTEJ... a Ty, po co czas marnujesz na to, zeby obrazac innych????????????m Czy o takim HAMSTWIE jakie zaprezentowales/as na forum tez twoj ulubiony AUTOR NAPISAL PARE SLOW?????? NA PEWNO TAK, BO TO KOLEJNA OKROPNA CECHA POLAKOW TAKICH JAK TY : HAMSTWO, BRAK SZACUNKU, AROGANCJA ORAZ ZAWISC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a czegó tu zazdrościć
mantis-- zawiść? Przepraszam a czego tu zazdrościć? Sukienki za 3.00zł? A może najdroższej sali weselnej i orkiestry, która życzy sobie za występ moje 3 pensje?

Gość a czegó tu zazdrościć
za 3.000zł

ale po co te sumy odrazu, poza tym wymienilam tez inne cechy, a ty skupiasz sie na jednej:P a co z hamstwem, arogancja????? te cechy cie wyrozniaja... i nie wiem czego zazdoscisz i za ile, ale jakis problem ze soba na pewno masz.!!!

Gość a czegóż tu zazdrościć
:-o ty mnie razisz kobieto!

zabierz sie lepiej za czytanie \"kronik\", moze znow nas czym oswiecisz, rzucisz jakas pozytywistyczna mysl:):):) przeplatana bluznierstwami:):):)

Gość Chamstwo tak sie pisze

Ja czuję niesmak i poirytowanie a nie zazdrość:-o Powodzenia.

o juz nie bylo sie do czego przyczepic:):):) chamski , chamuś , chamidło, chamisko , chamka , chamica , chamstwo lepiej Ci??? :):):)

alez dziekuje:) oj cos cie gryzie:):):) znow o tej zazdrosci, cos jest na rzeczy:):)

Gość Chamstwo tak sie pisze
Zdecydowanie mi lepiej

yhm:-o

Gość Infantylizm
Ja wam zazdroszczę braku poczucia własnej wartości.

a dlczego wam, o kim mowisz??? czy ja sie wliczam do \"wam\", a skad wiesz kim jestem, i zkim masz do0 czynienia , ze wrzucasz mnie do jednego worka????

i o jakim poczucui wartosci mowisz, co przez to rozumiesz, jak ktos sie pobiera to z powodu nieskiej samooceny:):):), no przestan hihih

i prosze nie obrazaj mnie, ani ludzi chorych umyslowo, to kolejna oznaka twojego chamstwa i elokwencji, brakuje ci juz argumentow, to od razu musisz komus nawrzucac, no nie????????????

a prosze, ulzyj sobie!!! masz problemy z agresja, skoro ten sposob ja rozladowujesz , to prosze bardzo:):):)

no jak nie??? przeciez to nie jest normalan dyskusja, wymiana pogladow, tylko atak, na atak odpowiada sie atakiem, na slowo slowem.

rozumiem, ze nie podoba ci sie u kobiet, ich drobnostkowosc, zwracanie uwagi na to co powierzchowne, dla ktorych rzeczywiscie czasami bardziej liczy sie ceremonia dla ceremonii a nie slub z ujkochana osoba, ale mozna to byla wyrazic w innych slowach.